Волейболният шампион Хебър (Пазарджик) записа бързо и лесна победа на

...
Волейболният шампион Хебър (Пазарджик) записа бързо и лесна победа на
Коментари Харесай

Хебър с бърза победа над Славия на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей

Волейболният първенец Хебър (Пазарджик) записа бързо и лесна победа на старта на втория полусезон в Efbet Супер Волей. " Тигрите " отнесоха Славия с 3:0 (25:19, 25:18, 25:14) в мач от 12-ия кръг на шампионата, игран този следобяд в зала " Васил Левски ".

Така Хебър продължава да е отпред във краткотрайното класиране с 10 победи, 2 загуби и 29 точки. " Белите " пък са на последното 12-о място с едвам 1 победа, 11 загуби и 2 точки. В идващия кръг първенците гостуват на Левски, до момента в който Славия е посетител на Добруджа 07 (Добрич).

Шампионите от Хебър бяха водени от аржентинския асистент треньор Мартин Коста Бланко, защото наставникът Камило Плачи е в Италия. Предвид интензивната стратегия на " тигрите " някои от титулярите получиха отмора, като присъединяване в мача не взеха Виктор Йосифов, Теодор Салпаров, Якопо Масари и Джулио Саби. Мартин Бланко Коста пък даде опция на всички останали в състава да се включат в мача. Домакините пък не позволиха никакви изненади и съмнения като завоюваха мача тъкмо за час игра.

Най-полезен за Хебър стана Пламен Шекедржиев със 17 точки (4 блока, 2 аса, 61% успеваемост в офанзива и 54% положително посрещане - +13) за успеха и бе разгласен за MVP на мача. Тодор Алексиев добави още 15 точки (2 блока 1 ас, 55% успеваемост в офанзива и 20% положително посрещане - +9) за триумфа.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
За отбора на Славия Виктор Бодуров и Божидар Георгиев приключиха с по скромните 8 точки.

Снимки: ВК Хебър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР