Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) запазва треньора си Пламен

...
Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) запазва треньора си Пламен
Коментари Харесай

Добруджа запазва Пламен Христов и през следващия сезон

Волейболният тим на Добруджа 07 (Добрич) резервира треньора си Пламен Христов и за идващия сезон. Специалистът ще продължи да води отбора предвид на постигнатите досега резултати. Скоро ще стартират и диалозите с възможните нови попълнения.

" Обществеността чака този тим да не отстъпва от мястото, което е заел, а в лицето на Пламен Христов и на неговия екип ние видяхме, че знаят по какъв начин да търсят и да реализират успеха. Не е загадка, че Пламен Христов е експерт от доста високо равнище и считаме, че неговият избор за треньор през идната година е верен, като се надяваме да можем да му подсигурим нужните условия, с цел да може да си свърши работата по този начин, както желае. Той е войник, той е несклоняем, той желае да побеждава, както и всички ние, тъй че ще се постараем да осигурим всички условия този тим през идната година да бъде фактор, както във всички години е бил. Да, тази година не беше слаган в сметките, само че ние считаме, че сътворяваме всички условия и предпоставки това да се случи ", обявиха от управлението на клуба.

В 1/4-финалните плейофи в Суперлигата Добруджа в профил Монтана с 2-0 победи, а в полуфиналната серия ще се изправят против спечелилия от постоянния сезон Хебър (Пазарджик). Играе се до 3 победи от 5 мача, а първата среща е в неделя (31 март) от 18,30 часа в Пазарджик.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР