Волейболният отбор на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир

...
Волейболният отбор на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир
Коментари Харесай

Краси Георгиев и Равена с нова победа в Италия

Волейболният тим на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир Георгиев, не престават с отличното си показване в италианската Суперлига, откакто реализираха 6-а си победа след триумф вкъщи над Тонно Калипо Калабрия (Вибо Валентия) с 3:1 (23:25, 25:23, 25:20, 25:13) в мач от 10-ия кръг, игран пред над 1700 фенове в зала " Пала Де Андре ".

По този метод Равена остана на 4-о място във краткотрайното класиране с 20 точки след 6 победи и 4 загуби, само че и мач по-малко. В идващия 11-и кръг Краси Георгиев и съотборниците му са посетители на гранда Азимут (Модена). Срещата е в неделя (10 декември) от 19,00 часа българско време.

Красимир Георгиев стартира като титуляр за своя отбор, само че бе заменен още в първия гейм от Енрико Диамантини. Все отново, българският център се регистрира с 2 точки (67% успеваемост в атака) за триумфа . Над всички за Равена бе австриецът Паул Бухегер с 22 точки (4 аса и 45% успеваемост в атака) за успеха, само че за най-полезен състезател (MVP) на мача бе разгласен аржентинският национал Кристиан Поглажен, който добави 18 точки (1 блок, 4 аса, 43% успеваемост в офанзива и 42% положително посрещане) за триумфа. За отбора на Вибо Валентия Олег Антонов и американският диагонал Бенджамин Патч приключиха с по 14 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР