Волейболният национал Цветан Соколов се завърна в България след спечелената

...
Волейболният национал Цветан Соколов се завърна в България след спечелената
Коментари Харесай

Цецо Соколов на прибиране в България: Очаквам ползотворно лято

Волейболният национал Цветан Соколов се завърна в България след извоюваната купа на Италия и Шампионска лига с Кучине Лубе (Чивитанова). Соколов е получил разрешение от националния селекционер Силвано Пранди да се включи на по-късен стадий в мачовете от Лигата на нациите. За България това лято следва и олимпийска подготовка. Цецо Соколов ще пропусне първите шампионати от Лигата на нациите като в идващите 20 дни ще си почине от тежкия сезон.

" Може би да, най-силната ми година. Много сме радостни и щастливи, че в действителност за една седмица трудът, който влагахме ни се изплати. Обрахме плодовете на нашия труд. Да ви кажа почтено чаках, че ще станем първенци. След като бихме в четвъртия мач, бях сигурен, че петия мач в Перуджа ще го спечелим. Ние успяхме да удържим душевен и да се борим до дъно. Най-накрая успяме да спемелим шампионската купа ", показа Цветан Соколов пред Нова телевизия.

" За Шампионската лига бяхме доста стимулирани и вярващи в себе си. Казан в последните години диктуваше протичащото се. Да играеш против тях е доста мъчно. В първия миг не повярвах, когато всичко завърши. След това просто изключих, отидох при фамилията си ", а във връзка информацията, че ще играе за Зенит (Казан), волейболистът разяснява:

" Все още няма никаква публична информация във връзка бъдещия ми тим. Предпочитам да не разясня. Нека първо нещата се случат публично и тогава ще гоментирам дали отивам и дали не отивам ".

" Утре отпътувам малко на отмора, ще имам 20 дни отмора, само че би трябвало да се подготвам самостоятелно. Първите 10 дни ще се отдам на релакс със фамилията ", съобщи Цветан Соколов и продължи:

" Работил съм със Силвано Пранди. Той е индивидът, който ми даде подтик да играя в националния тим. Той ми гласоподава доверие да вляза и да играя за националния отбор. За мен е едно наслаждение да работя с него, тъй като знам какъв експерт и експерт е. Продължава да го потвърждава и сега. Очаквам едно доста ползотворно лято ".

Соколов разкри, че към този момент са почнали шегите с бразилските му съотборници в Кучине Лубе Чивитанова във връзка конфликта България – Бразилия, който следва.

" Бразилия е олимпийски първенец, да не споделям какво са спечелили, само че в последните години във Варна ги побеждаваме. Надявам се повече да си имаме вяра, само че нека това не ни изиграе неприятна смешка. Трябва да мислим за нашата игра ", съобщи Цветан Соколов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР