Волейболният национал Тодор Алексиев и неговият Олимпиакос (Пирея) продължават с

...
Волейболният национал Тодор Алексиев и неговият Олимпиакос (Пирея) продължават с
Коментари Харесай

Алексиев и Олимпиакос безмилостни срещу Фойникас и Супер Бобо

Волейболният национал Тодор Алексиев и неговият Олимпиакос (Пирея) не престават с безмилостното си показване в гръцката лига, откакто записаха 20-а поредна победа. " Червено-белите " биха изрично вкъщи Фойникас (Сирос), с някогашният национал Боян Йорданов в състава си, с 3:0 (25:15, 25:20, 25:19) в дербито на 20-ия кръг, играно нощес.

Тодор Алексиев изигра следващия си мощен мач за Олимпиакос и стана най-полезен с 12 точки (1 блок, 61% успеваемост в офанзива и 53% съвършено посрещане) за успеха . Холандският национал Йерун Раувердинк добави още 11 точки (1 ас, 63% успеваемост в офанзива и 21% съвършено посрещане) за триумфа. От друга страна Боян Йорданов не се показа на познатото си равнище за Фойникас и бе заменен във втория гейм от Теодосис Илиас. Българският диагонал приключи с едвам 9 точки (1 блок и 44% успеваемост в атака) , а най-резултатен бе Христос Стефанидис с 10 точки.

Така Алексиев и компания не престават да са еднолично отпред във краткотрайното класиране с 20 победи от 20 мача и 58 точки. Фойникас остава 3-и с 12 победи, 8 загуби и 37 точки. В предпоследния, 21-и кръг на постоянния сезон Олимпиакос гостува на новобранеца Панахайки (Врахати), до момента в който Супер Бобо и съотборниците му са посетители на закъсалия гранд Панатинайкос (Атина). Срещите са в събота (17 март).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР