Волейболният национал Николай Пенчев обясни защо България изигра силен двубой

...
Волейболният национал Николай Пенчев обясни защо България изигра силен двубой
Коментари Харесай

Николай Пенчев: Срещу Япония очаквам жестока битка, но и да стане хубав мач

Волейболният национал Николай Пенчев изясни за какво

България изигра мощен дуел против сребърния медалист от Световното състезание - Полша, само че отстъпи с 2:3 гейма (27-25, 19-25, 25-22, 22-25, 11-5) в третата си среща от Група 2 на шампионата Лига на нациите.

Така " лъвовете " към този момент са с една победа и две загуби, които пристигнаха след тайбрек. Във краткотрайното класиране сме на четвърта позиция с 5 точки, колкото има и Бразилия. Лидер е Полша със 7.

" Повече самообладание не ни стигна да спечелим против Полша. Много искахме, видя се. Допуснахме много повече неточности от тях в четвъртия и петия гейм. Не можахме, само че бяхме доста близо, искахме да победим. Но в един миг просто прегоряхме ", сподели Пенчев пред уеб страницата на федерацията.

" Съставът сега ми се коства доста подравнен. Дори хората, които играят по-малко, като влезнат, не се вижда огромна разлика. Успяват да оказват помощ с каквото могат. Има добра сработка с хората, които играя повече, и тези, които не играят. Тренираме добре и мисля, че се вижда и на мачовете, че колективът работи напълно в наша изгода ", счита играчът на украинския Епицентър-Подоляний Городок.

В последния мач в Нагоя играем против домакина Япония. Срещата е в събота от 13:10 ч.

" Срещу Япония чакам на следващия ден жестока борба, залата ще е цялостна. Със сигурност това ще ни помогне повече, ще ни стимулира. Очаквам да стане прекрасен мач и, дай Боже, да успеем да спечелим втора победа ", сподели още Николай Пенчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР