Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) записаха втора

...
Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) записаха втора
Коментари Харесай

Мартин Атанасов с 10 точки, Зираатбанк с втора победа в Турция

Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) записаха втора победа от началото на сезона в турската Лига 1. Волейболистите на Джампаоло Медей надиграха изрично новака Халилийе с в мач от 4-ия кръг на шампионата, игран през вчерашния ден следобяд.

Така Зираатбанк е 8-и във краткотрайното класиране с 6 точки след 2 победи и 2 загуби. В идващия 5-и кръг Атанасов и компания гостуват на гранда Галатасарай, който е на нежеланото 7-о място. Срещата е в понеделник (28 септември) от 19,00 часа българско време.

Мартин Атанасов игра устойчиво цялостен мач за Зираатбанк и се регистрира с 10 точки (63% успеваемост в офанзива и 55% положително посрещане) за триумфа , с колкото приключи и Бедирхан Бюлбюл (4 блока, 2 аса и 57% успеваемост в атака). По 12 точки за успеха на домакините осъществиха Вутер тер Маат (55% успеваемост в атака) и Маартен ван Гардерен (1 блок, 2 аса, 64% успеваемост в офанзива и 75% положително посрещане). За отбора на Халилийе кубинецът с италиански паспорт Йосвани Ернандес завърши с 14 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР