Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ

...
Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ
Коментари Харесай

Страхотна Емилия Димитрова с 28 точки, ПТТ с втора поредна загуба в Турция

Волейболните националки Емилия Димитрова и Христина Вучкова и техният ПТТ Спор (Анкара) позволиха втора поредна и общо 7-а загуба от началото на сезона в турската Лига 1. Волейболистките на ПТТ отстъпиха вкъщи на THY (Истанбул) с в мач от 12-ия кръг на шампионата, игран през вчерашния ден.

Така ПТТ се изкачи на 9-о място във краткотрайното класиране с 5 победи, 7 загуби и 18 точки. В идващия 13-и кръг Димитрова, Вучкова и компания са посетители на гранда Галатасарай ХДИ Сигорта (Истанбул). Срещата е в събота (31 октомври) от 12,00 часа българско време.

Емилия Димитрова изигра следващия си страховит мач за ПТТ и бе над всички с 28 точки (3 блока, 1 ас и 44% успеваемост в атака). Другата националка в отбора Христина Вучкова също игра добре и добави 9 точки (4 блока и 45% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумфа . За отбора на THY американката Мадисън Кингдън осъществя 22 точки (1 блок, 57% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане), а резервата Полен Юнвер се регистрира със 17 точки (3 аса и 41% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР