Волейболната легенда Мартин Стоев коментира поражението на тима си Сливнишки

...
Волейболната легенда Мартин Стоев коментира поражението на тима си Сливнишки
Коментари Харесай

Мартин Стоев: И младите трябва да играят

Волейболната легенда Мартин Стоев разяснява провалянето на отбора си Сливнишки воин с 1:3 гейма от ВК Ботев Ихтиман в дуел от първия кръг в шампионата за Купата на България.

"Играхме с младите момчета, които имат по-малко игрово време. Използвах този мач, с цел да им дам опция да играят, защото единствено да упражняват не е редно. Дадох им късмет да поиграят, в събота обаче ще заложа на титулярите, в този момент младите поиграха. Доволен съм от тях в първия гейм и в част от втория, само че по-късно част от тях като че ли се тормозиха, само че няма по какъв начин, би трябвало и младите да играят ", разяснява Мартин Стоев след провалянето в шампионата за Купата на България с 1:3 гейма от Ботев Ихтиман.

"Амбициите са, младите момчета да израстват към огромните, не сме подготвени за Суперлигата, само че един ден и това ще стане, може би идната година още. Играем във всеки мач за победа ", добави той.

Двата отбора се изправят един против различен и в мач за състезание в събота (23 ноември) от 17:00 часа в салона на СУ "Христо Ботев " в Ихтиман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР