Волейболистките от националния отбор на България на практика се класираха

...
Волейболистките от националния отбор на България на практика се класираха
Коментари Харесай

България на полуфинал на чалъндж турнира в Перу

Волейболистките от националния тим на България на процедура се класираха за полуфиналите на междуконтиненталната Чалънджър купа от Лигата на нациите в Перу. Това стана факт, откакто Пуерто Рико би без проблеми Австралия с 3:0 (25:10, 25:19, 25:15) в първия си мач от Група В на шампионата, в която са и " трикольорките " игран през миналата нощ в зала " Едуардо Дибос Колизеум " в столицата Лима.

Така пуерториканките са с 1 победа и 3 точки, колкото имат и българските " лъвици ", които през вчерашния ден биха Волейруус също с 3:0. По този метод България и Пуерто Рико си осигуриха местата си на полуфиналите, като тази нощ (23 юни) още веднъж от 01,00 часа българско време двата отбора излизат един против различен в пряк спор за първото място в групата.

В другата Група А сигурен полуфиналист е тима на Колумбия след 2 победи от 2 мача и 6 точки. Домакините от Перу и Унгария пък ще се изправят едни против други, с цел да решат, кой ще попълни финалната четворка на шампионата.

Най-полезна за отбора на Пуерто Рико бе Дали Сантана с 10 точки (42% успеваемост в атака) за успеха. За Австралия Бет Кери приключи с едвам 7 точки.
#ChallengerCup Partido Nro 3:

Puerto Rico 3 - 0 Australia (25-10; 25-19; 25-15)

Síguelo en vivo por @MovistarDeporPe
https://t.co/UA5qQmNQvB pic.twitter.com/8lYHq02dFb
— FPV.PE (@FPVPE) June 21, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР