Волейболистките на ЦСКА започнаха с категорична победа втория полусезон в

...
Волейболистките на ЦСКА започнаха с категорична победа втория полусезон в
Коментари Харесай

Волейболистките на ЦСКА с убедителна победа във Варна

Волейболистките на ЦСКА започнаха с безапелационна победа втория полусезон в женската " Демакс " лига. Момичетата на Юлия Иванова и Тони Зетова не оставиха късмет на Варна ДКС, като при гостуването си се постановиха с 3:0 (25:18, 25:14, 25:18) в мач от 9-ия кръг на шампионата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Така ЦСКА записа 6-та си победа, като с 2 загуби и 18 точки заема второ място във краткотрайното класиране. Варна ДКС пък позволи 6-а загуба, като с 2 победи и 6 точки се намира на 6-о място в подреждането. В идващия кръг ЦСКА приема първенеца Марица (Пловдив), до момента в който варненки са посетители на Славия. И двете срещи са в събота (4 февруари) от 16,00 часа.
 Марица стартира с бърза победа втория полусезон в Марица стартира с бърза победа втория полусезон в " Демакс " лигата
" Червените " не срещнаха усложнения по пътя към успеха. Срещата мина под цялостната им доминация. ЦСКА сподели доста положително равнище на игра в отбрана, като рано вземаше задатък в геймовете. Единствено в третата част домакините от Варна ДКС стояха по-близо в резултата, само че армейките не позволиха изненади и се поздравиха с чистата победа.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР