Волейболистката на Левски Мирослава Паскова коментира предстоящото дерби с ЦСКА

Волейболистката на Левски Мирослава Паскова коментира предстоящото дерби с ЦСКА ...

Мирослава Паскова: Силното ни оръжие са крайните нападатели.


Волейболистката на Левски Мирослава Паскова коментира предстоящото дерби с ЦСКА на 1/2-финалите на волейболното първенство.

"Преди да започна с волейбола, се занимавах с футбол. Всичко почна от школата на Чирпан, когато бях на 14 години, получих предложение от настоящата ни треньорка Любка Дебърлиева и се присъединих към Левски. Първата година ми беше трудно, тъй като имаше по-опитни състезателки, но продължих благодарение на подкрепата от семейството", коментира Паскова.

"Първият ми мач беше срещу Славия на 15 години, победихме с 3:2 гейма, на следващата година вече играех. Капитанът трябва по-често да дава изявления, няма проблеми с това, играх в Полша заедно с Кремена Каменова, от дъното на таблицата стигнахме до 3-ото място, имаше уникална организация, разликата с България е огромна, залите са пълни, спортът е популярен, тук има малко зрители", добави тя.

"Всичките овации се обират от футбола, женският волейбол е бил на втори план. За мен е чест да защитавам цветовете на България. Амбициозен човек съм, обичам забавленията, обичам да ходя на кино, да излизам с приятели, наскоро започнах да стрелям", коментира още тя.

"Крайните нападатели са ни силното оръжие. Трябва да използваме опита си, трябва да поемем отговорност", допълни волейболистката на ВК Левски.

Източник: gong.bg