Волейболистите ни постигнаха втори успех на световното първенство по волейбол,

...
Волейболистите ни постигнаха втори успех на световното първенство по волейбол,
Коментари Харесай

Волейболистите ни изкараха гнева си от Иран върху Пуерто Рико

 Националите по волейбол изгубиха от Иран след слаб мач
Волейболистите ни реализираха втори триумф на международното състезание по волейбол, което се организира по едно и също време в България и Италия.

Националите надиграха изрично новобранеца в групата си Пуерто Рико с 3:0 (25:16, 25:18, 25:21) във Варна и на процедура се класираха за идната фаза на конкуренцията. Селекционерът на " трикольорите " Пламен Константинов не можеше да разчита на Тодор Скримов, който получи лека травма в прасеца против Иран в предния кръг, само че посрещачът би трябвало да е разполагаем на за дуела с Куба в неделя.

В първия гейм на мача България съумя да поведе с 8:6 при първото техническо спиране, а след това усили преднината си след резултатни офанзиви на Валентин Братоев. Единична обсада на Светослав Гоцев затвори първата част в наша изгода – 25:16. Картината във втората не бе по-различна.

Пуерториканците се държаха равностойно против по-именития си противник до първата пауза, само че последователно нашите национали усилиха дистанцията и по еднакъв метод завоюваха втория гейм – този път с 25:18 след офанзива по блокадата на Николай Учиков.

Третият гейм се оказа най-оспорван, само че България още веднъж съумя да наложи своята воля и по-голяма класа, с цел да победи с безапелационното 3:0. По-рано денем Финландия се наложи с 3:1 гейма над състава на Куба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР