Волейболистите на ЦСКА не допуснаха изненада при домакинството на аутсайдера

...
Волейболистите на ЦСКА не допуснаха изненада при домакинството на аутсайдера
Коментари Харесай

ЦСКА срази Миньор и запази шанс за второто място

Волейболистите на ЦСКА не позволиха изненада при семейството на новобранеца Миньор (Перник) в предпоследния 21-р кръг на Суперлигата. Съставът на Александър Попов стигна предстоящо до триумф с 3:0 (25:21, 25:14, 25:20). В столичната зала “Васил Симов” и по този метод запази действителни възможностите си да завърши на второто място в крайното нареждане преди плейофите.

За задачата обаче армейците ще би трябвало да завоюват и визитата на Хебър в Пазарджик идната седмица. Двубоят на процедура е без значение към този момент за домакините, които си подсигуряваха и на доктрина успеха в постоянния сезон, а с това и домакинско преимущество в елиминациите.

“Червените” не позволиха подценяване против очевидно по-слабия противник. Това бе и единственото безпокойство преди срещата, само че за “армейците” подходиха съществено, като не инцидентно и точковата разлика в мача го демонстрира – 25:21, 25:14 и 25:20 за 64 минути игра.

Успехът бе изкован точно на 90-ия рожден ден на легендата Тодор Симов.
 ЦСКА - Пирин 3:1 @@@

Волейболистите на ЦСКА записаха 16 победа от началото на сезона и с актив от 46 точки заемат второ място във краткотрайното класиране. С тази 19-а загуба отборът на Миньор изпада на 100%, откакто ще приключи на последното 12-о място. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР