Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха петата си поредна победа

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха петата си поредна победа
Коментари Харесай

Волейболният Черно море-БАСК падна от Нефтохимик с 0:3 във Варна

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха петата си поредна победа в Суперлигата. Бургазлии надиграха изрично Черно море (Варна) с 3:0 (25:20, 25:22, 25:20) в среща от пети кръг на шампионата, изиграна в зала " Христо Ботев " в морската столица, написа BGvolleyball.com.

``
реклама

В първата част " моряците " поведоха за малко, след което бургазлии обърнаха резултата. Домакините изравниха, след което последва замяна на функциите. Това се случи още един път, само че гостите съумяха да наложат волята и да вземат превес. Момчетата на Николай Желязков затвориха частта с безапелационна преднина от пет точки. 

Вторият гейм бе под диктовката на варненци, като ситуацията се резервира до 17:16. Впоследствие играта потегли точка за точка, дуелът се завърза. Шампионите обаче устояха и след 22:21 излязоха напред, увеличавайки преимуществото си. 

Третата част стартира равностойно, след което Нефтохимик още веднъж пое по възходяща линия. Доминацията на бургаския отбор се резервира, макар опитите на противника да се върне в игра. Играчите на Николай Желязков се поздравиха с петия си следващ триумф. 

В идващия кръг Нефтохимик среща Марек Юнион-Ивкони, а Черно море гостува на Дунав. Двубоите са на 15 и 16 ноември (петък и събота). 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР