Волейболистът на Хебър Минчо Минчев отговори на въпросите на BGvolleyball.com

...
Волейболистът на Хебър Минчо Минчев отговори на въпросите на BGvolleyball.com
Коментари Харесай

Минчо Минчев: Отиваме в София, за да се борим в третия мач

Волейболистът на Хебър Минчо Минчев отговори на въпросите на BGvolleyball.com след края на мача с ЦСКА. Т имът от Пазарджик загуби семейството си на " алените " от четвъртфиналния плейоф. Двата отбора ще решат разногласието за място на полуфиналите в трети мач в петък, 16 март, в София.

" Бяхме доста стимулирани преди мача. За разлика от първия мач ЦСКА вкара мощни сервиси, натисна ни от начален удар. Трудно се получава при тяхната обсада. Когато ние вкарахме мощни сервиси, те си отиграха съвсем всичко ", разяснява Минчев.
 ЦСКА - Хебър @@@

" Нашата зала е висока, а тяхната е по-ниска и там не може да се посреща високо и добре. Като вкарахме мощни сервиси, те ги спираха високо и ги отиграваха. Напрежение постоянно има, само че това не те оправдава. Дори е хубаво да има напрежение, а не да играеш меланхолично ", показа диагоналът на Хебър.

" Днес изпълнявахме по-слаб сервис, не можахме да се оправим на този детайл. Отиваме в София да се борим в третия мач. Възможностите са изравнени при всички тимове. Щом и Бургас пада от Марек ", приключи Минчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР