Волен Сидеров също дойде на заседанието на Министерски съвет. По-рано

...
Волен Сидеров също дойде на заседанието на Министерски съвет. По-рано
Коментари Харесай

Волен Сидеров лесно замества Симеонов с друг вицепремиер

Волен Сидеров също пристигна на съвещанието на Министерски съвет. По-рано тази заран в изявление водачът на " Атака " и ръководител на ПГ " Обединени патриоти " заприказва за промяна на вицепремиера Валери Симеонов .

 Сидеров желае опрощение от Симеонов или отиват на съд
Сидеров желае опрощение от Симеонов или отиват на съд

Според Сидеров е време някой да смени Симеонов като вицепремиер

Сидеров се здрависа с Николина Ангелкова, което е и алегорично на фона на напрежението сред министъра на туризма и вицепремиера Валери Симеонов.

Отправям остри рецензии към Симеонов, тъй като считам че дейностите му вредят на националната сигурнос т. Това сподели водачът на Атака Волен Сидеров пред публицисти в Министерски съвет. Сидеров настоя Валери Симеонов незабавно да се извини, в противоположен случай той и сътрудника му Александров ще заведат правосъдни каузи.

Председателят на ПГ на Обединени патриоти настоя разискването на ветото на президента да се отсрочи за съвещанията след ваканцията на депутатите. " Сутринта подлагах на критика дейностите на ГЕРБ, тъй като взеха решение да дадат крачка обратно. Законът за приватизацията не е лобистки ", настоя още той.
" Тази акция беше извънредно нечистоплътна. Ветото не би трябвало да бъде подкрепяно. Групата " Капитал " нападна държавното управление с измислени причини ", съобщи той.

Сидеров сподели още, че е предложил на Министерски съвет да бъде отдръпнат Законът за шума , защото с него ще могат да се затварят заведения от полицията, което, по думите му, е безспорна полицейщина.

" Не съм пристигнал да беседвам с вицепремиера Симеонов, а да предложа отдръпването на този закон ", сподели още Сидеров.

" Премиерът Симеонов в последно време работи антиправителствено. Аз изпратих Симеонов в изпълнителната власт ", настоя Сидеров и посочи, че на подобен вицепремиер елементарно може да му бъде открит заместител.

Сидеров настоя и за инспекция на дейностите на вицепремиера Симеонов. Той бе безапелационен, че с дейностите си по Черноморието Симеонов унищожава българския бизнес.

През миналите почивни дни водачът на " Атака " потегли на контрапроверки в " Слънчев бряг " с мотив да види по какъв начин се отразява на бизнеса признатия по предложение на Валери Симеонов закон за шума.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР