Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството.

...
Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Разграничаваме се от позицията на Волен Сидеров за Крим

Волен Сидеров не е изразител на външната политика на държавното управление. Не одобряваме визитата му за обикновено, разграничаваме се от позицията му. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка визитата на водача на " Атака " в Крим, оповестява bTV.
В идващите дни следва съвещание на съдружния съвет, на който и този въпрос ще бъде подложен. Цветанов към този момент го е коментирал през вчерашния ден на диалози с " Обединени патриоти " като е декларирал, че това, което се е случило, не е здравословно за страната и не е добре за ръководството.
От дребния съдружен сътрудник са обяснили, че визитата на Сидеров и Явор Нотев е била в персонално качество, двамата се срещнали с българската общественост в Крим.
Имаме съдружно съглашение и управническа стратегия, съгласувана, утвърдена и изпълняваме четиригодишния си управнически мандат, сходни елементи в тези съглашения няма, само че в съдружното съглашение и програмата има доста ясни сигнали и послания за безалтернативност на евроатлантическата ориентировка, участието в Европейски Съюз и НАТО, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.
Отношенията си с президента Румен Радев Цветанов дефинира като кардинално политически, а не персонални. Нормален разговор с Румен Радев може да имаме когато и да е, когато е по тематики, по които имаме единодушие, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР