Волен Сидеров коментира оставките в ГЕРБ, които последваха след скандала

...
Волен Сидеров коментира оставките в ГЕРБ, които последваха след скандала
Коментари Харесай

Сидеров за Артекс: Човек се изкушава


Волен Сидеров разяснява оставките в ГЕРБ, които последваха след абсурда с продажбата на преференциални парцели от компания "Артекс " на Цветан Цветанов, Вежди Рашидов, Цецка Цачева и кумицата на Цветанов, която е зам.-министър. Според него Цветанов не е министър, че да подава оставка, само че сигурно ще има разбърквания за него, съобщи "Фокус ".

"Нека се види всеки един случай. Цветанов е другата съществена фигура в ГЕРБ, нито тази заместник-министърка е известна. Вероятно Борисов ще поговори и с нея. За Рашидов е напълно различен случай. Той има парите да си купи и къща, и апартамент. Там не можем да приказваме, че политиката му дава някакви привилегии. Цветанов съм сигурен, че ще има също диалог с премиера. Малко се митологизира личността и смисъла на господин Цветанов, като надали не машината за избори, без която ще рухне. Не мисля, че е по този начин. ГЕРБ ще създадат изборите и даже той да не е ръководител на предизборния щаб ", разяснява Сидеров.

Той счита, че покупко-продажбите за жилищата са законни, само че въпросът дали са морални не е напълно явен, защото те са купени на преференциални цени, които множеството българи не могат да си разрешат.

"Основният проблем е, че в България стартира да има едно разделяне сред хората, сред политическа класа
и българи, които живеят зле. Това е към този момент главният въпрос. Много пъти съм казвал, в това число на моите сътрудници в Тройната коалиция: „ Не се самозабравяйте, властта не е сопа, а отговорност “. Какво да правиш, човек се изкушава. Ние сме слаби същества “, метафизичен заключва политикът.

Относно идните евроизбори, водачът на "Атака " съобщи, че патриотите може и да се явят дружно, в случай че Ангел Джамбазки бъде определен да води евролистата.

„ Готов съм на отстъпки и взаимни отстъпки персонално като водач на партия „ Атака “. Вече решението зависи от третия ни сътрудник. Надяваме се разсъдъкът да надделее. Лично нямам искания за присъединяване в листи “, изясни той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР