Волът в китайския хороскоп символизира увереност, търпение и сила. В

...
Волът в китайския хороскоп символизира увереност, търпение и сила. В
Коментари Харесай

Свърши се! Идва годината на Белия метален вол

Волът в китайския хороскоп символизира убеденост, самообладание и мощ. В годината на Вола се чака да не липсват премеждия, само че тя ще бъде изпълнена и с доста шанс и разцвет.

Ето какво идва за всяка зодия съгласно китайския хороскоп:

Плъх - тази зодия би трябвало да е подготвена да посрещне редица професионални провокации през 2021-ва година. Плъхът ще бъде претрупан с нови отговорности, само че няма да се колебае даже за момент дали да одобри новите инициативи и провокации. Това ще му донесе великодушна премия и задоволство. Любовният живот ще върви безпрепятствено и ще се радвате на взаимство и пристрастеност. Необвързаните може да срещант огромната обич.

Вол/Бик - 2021 дава обещание да бъде доста ползотворна за Вола. Тя ще му донесе доста положителни кариерни благоприятни условия, както и финансови приходи. Семейството ще играе решаваща роля за Вола през тази година. Необвързаните може да сключат брак, а обвързаните да посрещнат нов член в фамилията. Годината е добра за начало на нови бизнес хрумвания и инициативи. Годината ще бъда постоянна за вас, а пречките ще бъдат елементарно преодолими.

Тигър - през 2021 ще ви би трябвало храброст и повече кураж, тъй като годината се обрисува цялостна с провокации! Очакват ви нови инициативи, нови запознанства, нови полета за изява, само че дружно с тях ще дойдат и редица компликации, които би трябвало да се научите да преодолявате. Упоритостта ще ви помогне, само че може да ви донесе и борби. Обвързаните ще се радват на естетика в любовта, а необвързаните ще имат шанса да срещнат точния човек. Годината е подобаваща за женитба.

Заек - 2021 няма да се развива съгласно проекта ви, очаквйате забавяния и непредвидени засечки. Няма да осъществите всичко, което желаете, само че това не значи, че ще постигнете по-малко. Не се разочаровайте, а продължавайте да развивате фантазиите си. Обвързаните ще би трябвало да поработят над връзката си, до момента в който необвързаните имат късмет за забавни и задълбочени запознанства. Финансите ви остават постоянни през новата година.

Дракон - ще би трябвало да преминете през редица компликации пред 2021г., само че това ще бъде плодородно за вашия напредък. Имате задоволително сили, с цел да поемете живота си в ръце и да се издигнете над компликациите и операциите. Важно е да бъдет дейни в работата си, да поемате задължения, с цел да ви виждат. В любовен проект - ще има възходи и спадове, само че водещата дума е "страст ". Ако влагате пристрастеност във връзката си, всичко ще бъде наред в последна сметка.

Змия - през 2021 би трябвало да обмисляте добре всеки собствен ход, изключително във връзка с кариерата си. Няма да ви се работи изключително доста и има заплаха да изпуснете златна опция за развиване, тъй че бъдете деликатни и полгагайте повече старания. Дали сте обвързани или не - няма значение! Любовта ще бъде на ваша страна през новата година и като че ли ще летите на крилете ѝ. Отношенията ви ще се задълбочат и ще се чувствате щастливи.

Кон - Кариерата и финасите ви ще вървят чудесно през 2021. Ще отделяте повече време на работата си, което е отлично, тъй като ще имате опция да се издигнете, само че въпреки всичко внимавайте това да не се отрази на околните ви и фамилните връзки. В любовен проект нещата може да ви се костват по-скучни, само че запомнете, че и вие би трябвало да полагате старания. Необвързаните пък ще изживеят една много приключенска любовна година.

Овца - 2021 ще бъде комплицирана и малко объркваща година за вас. Ще ви се коства, че не можете да откриете новите хоризонти, за които мечтаете или пък ще имате проблеми в фамилията или любовта, само че всичко това няма да продължи постоянно. Скоро ще се окопитите и ще вземете живота си в свои ръце. Тогава годината ще ви подари с шанс и нови прекарвания, които ще помните дълго. Това ще бъде и годината на изненадите за вас!

Маймуна - годината ще бъде спокойна за вас. Може би няма да имате големи финансови или кариерни триумфи, само че това не значи, че няма да се чувствате добре. Спокойствието е всичко, от което се нуждаете. Бъдете по-скромни с упованията си към живота и няма да бъдете разочаровани. 2021 ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Годината е чудесна за женитба, за ново допълнение към фамилията, а необвързаните ще изживеят сантиментално премеждие.

Петел - 2021 ще бъде страхотна за вас! Ще бъдете сполучливи във всяка една сфера от живота си. Работата щеви спори и там несъмнено ще бъдете във вихура си. Ще се чувствате продуктивни и подготвени за промени. Ще получите и дълго чакано самопризнание. Животът вкъщи също ще бъде прелестен, отделяйте повече време за фамилията и околните си другари. Необвързаните би трябвало да се концентрират повече върху себе си и личностното си израстване.

Куче - годината ще бъде изпълнена с върхове и спадове за вас. Ще имате положителни моменти, само че и моменти на компликации, изключително във връзка с работата ви. Но това не трябва да ви отчайва, а единствено да ви окуражи! Избягвайте споровете през новата година, изключително в фамилен проект. Там също ще имате известни усложнения и е хубаво да бъдете по-спокойно и уравновесени. Необвързаните може да се съберат с някогашен сътрудник или да решат, че към момента не са подготвени за връзка.

Прасе - 2021 ще бъде постоянна година за вас. Няма да има непотребна драма или огромни пречки както за работата ви, по този начин и за персоналния в живот. Ще се радвате на мира и задоволство, само че въпреки всичко не трябва да забравяте, че би трябвало да давате от себе си, с цел да получите нещо в подмяна. Тази година ще намерите ново, забавно занимание. Вкъщи отделете внимание на децата и на обичаните си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа тази година!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР