Вокалистката на „Ку-ку бенд“ Лилия Стефанова, която недостоверни медии дори

...
Вокалистката на „Ку-ку бенд“ Лилия Стефанова, която недостоверни медии дори
Коментари Харесай

Вокалистката на Слави се омъжи

Вокалистката на „ Ку-ку бенд “ Лилия Стефанова, която недостоверни медии даже оповестиха за бременна преди години, се омъжи в цялостна загадка, разбра първи Hotnews.bg. Красивата певица сподели „ да “ на различен не по-малко прочут член на екипа на Слави Трифонов-депутата и някогашен кореспондент на телевизия 7/8 Станислав Балабанов. Досега никой не знаеше за връзката сред двамата, която приключи с клетва за безконечна честност при започване на година. Певицата е в бяла рокля с фина дантела и прелестно кожено палто в същия цвят, само че без покривало. Заменят го нежни цветя в косите, до момента в който Балабанов е заложил на класиката-черен костюм.

Двамата са си разменили типичен халки и са сключили и църковен брак. Не е ясно дали Слави Трифонов е бил измежду гостите и дали е танцувал с кокошка, като на сватбата на Тошко Йорданов предишния век. Стефанова е негов дълготраен кадър от 2012 година. Родена е на 22 март 1990 година в Благоевград. Отгледана е в духа на религията и обичаите, защото татко й е духовник, а майка й – секретар на църковно настоятелство, тъй че нищо чудно баща й да я венчал в някоя от църквите в района. Това обаче не значи, че родителите й нямат действителен взор за нещата и не поддържат гения на своята щерка. Напротив. Именно те са хората, които я насочват към музиката още в ранна възраст и я записват да пее в детски хор.

Средното си обучение Лили получава в учебно заведение с музикална паралелка в родния си град с профил национално пеене. След това приключва Музикална академия „ Музикални хоризонти “ в Гърция. Завършила е „ Поп и джаз пеене “ в Националната музикална академия. Лили става част от „ Ку-ку бенд “ откакто отпада от кастингите на „ Гласът на България “ и е поканена от екипа на шоуто. Много по-отскоро в екипа на дългия е мъжът й, който проби като напорист кореспондент на малкия екран на Трифонов и откри място в депутатските листи на всичките три Народното събрание в последните месеци. След отдръпването на сценаристите Ивайло Вълчев и Филип Станев и поради невъздържания Тошко Йорданов, той все по-често се изявява като представител на групата на „ ИТН “ в Народното събрание.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР