Вокалистът на Intelligent Music Project Рони Ромеро написа отворено писмо

...
Вокалистът на Intelligent Music Project Рони Ромеро написа отворено писмо
Коментари Харесай

Рони Ромеро: Обвиненията към мен са абсолютно неверни

Вокалистът на Intelligent Music Project Рони Ромеро написа отворено писмо във връзка оповестената информация в интернационалните и български медии, че е търсен и има настояща заповед за арест от испанския съд. Обвиненията са свързани с хипотетични закани, отправени от него по адрес на някогашната му брачна половинка.

Текстът, възложен персонално от световноизвестния рокаджия, гласи: " Публикуваната в медиите информация е отчасти вярна - съществува правосъдна процедура по издирването ми в Испания, с което сега се занимава моят юрист... Искам изрично да заявя, че обвиняванията против мен са безусловно погрешни и са основани на изваден от подтекста текст от есемес... Времето и правораздаването ще покажат каква е истината и ще слагат недоброжелателите на мястото, което заслужават. "

Отворено писмо на вокалиста на Intelligent Music Project Рони Ромеро:

" Публикуваната в медиите информация е отчасти вярна - съществува правосъдна процедура по издирването ми в Испания, с което сега се занимава моят юрист. Ето малко обстоятелства:

Всичко е почнало още през декември 2020 година, за което никой не ме беше уведомил, тъй като съдът не е знаел настоящия ми адрес. Бях осведомен за обвиняването от полицията по средата на улицата по време на няколкодневен работен престой в Испания през юни 2021 година Това се случи, до момента в който взимах сина си, с цел да прекараме време дружно - шест месеца откакто процедурата е почнала. Още на същия ден, както и на идващия, отидох до полицейското ръководство и до съда, с цел да получа повече информация за това какво се случва и какви са обвиняванията против мен (5 и 6 юни 2021 година, събота и неделя). След като след това нямах опция да се явя на планувания от съда разпит, заради това, че нито тогава, нито сега пребивавам в Испания, съм бил разгласен за търсене. Но, както загатнах, за това сега се грижи моят юрист.

Съдът, полицията и испанското посолство в Букурещ знаят настоящия ми адрес, телефонния ми номер и имейла ми, откакто аз персонално ги подадох на 5 юни 2021 година - незабавно откакто бях осведомен за правосъдните процедури против мен - направих това с концепцията да оказа помощ на следствието, както и да бъда осведомен за всяко развиване, обвързвано с него. От юли 2021 година досега нямам никаква информация за развиването на случая.

Искам изрично да заявя, че обвиняванията против мен са безусловно погрешни и са основани на изваден от подтекста текст от SMS по време на преписка, случила се в пика на пандемията от КОВИД-19 през 2020 година, когато нямах опция да пътувам до Испания и респективно да виждам 8-годишния си наследник. Възползвайки се от тази обстановка, на мен ми беше отказвано да споделям с него - нито по телефон, нито по Skype, нито посредством която и да е платформа. Към момента към момента нямам опция да споделям със сина си.

Оповестяването на информацията за следствието до медиите точно в този миг от моята кариера, е следващият замърсен номер, целящ да опетни името и имиджа ми - нещо, от което пострадвам от момента, в който се реалокирах да пребивавам в Букурещ. Заедно с годеницата ми непрекъснато сме обект на тормоз даже в обществените мрежи - от подправени профили с един и същи източник.

Всеки, който ме познава, знае, че в никакъв случай не бих заплашил със гибел и най-големия си зложелател, даже и да имах подобен. Всички мои другари, сътрудници в групите, от които съм част, бизнес сътрудници могат доста добре да опишат моята персона - естествен човек, музикант, който просто желае да бъде благополучен в персоналния и професионалния си живот.

За страдание има хора, които не могат да одобряват непознатото благополучие. Времето и правораздаването ще покажат каква е истината и ще слагат недоброжелателите на мястото, което заслужават.

Рони "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР