Военното разузнаване на британското министерство на отбраната, коментирайки изявленията на

...
Военното разузнаване на британското министерство на отбраната, коментирайки изявленията на
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Признаването от Путин за грешки при мобилизацията показва мащаба на проблема

Военното разузнаване на английското министерство на защитата, разяснявайки изказванията на съветския президент от 29 септември за неточности по време на мобилизацията, които би трябвало да бъдат поправени, е ненадейно от " извънредно бързото " признание на зародилите проблеми от Владимир Путин , написа съветската работа на Би Би Си.

Според английското разузнаване това акцентира какъв брой неорганизирана е била мобилизацията през първата седмица (след 21 септември) . Вероятно чиновниците не знаят точния мащаб и законовата аргументация на мобилизационната акция, заради което са набирали фрагменти, които не попадат в границите, оповестени от Путин и съветското министерство на защитата.

Сега, до момента в който наборните резервисти не престават да се събират в палаткови директни лагери, управляващите се пробват да обезпечат образование на наборниците и да намерят офицери, които да управляват новите елементи.

" Щастливото " лице на мобилизацията на Путин

Обикновените съветски фамилии осъзнават действителността на войната

На 29 септември Путин съобщи, че е " належащо да се поправят всички неточности ", позволени по време на мобилизацията, и " да не се позволяват такива в бъдеще " . Той даде за образец многодетни татковци, хора с хронични болести и към този момент надхвърлили боеспособна възраст мъже. Всички те се озоваха във военните комисариати, макар уверенията на Путин, че мобилизацията ще засегне единствено хора с военен опит или военна подготовка.

Заключенията на английското разузнаване се поддържат и от за това, че половината от извиканите резервисти от Хабаровския край в Далечния изток са се оказали или негодни или неотговарящи на критериите за готовност или попадат в групите, изключени от обсега на .
 Топ военни: Хаос обхвана частичната готовност
Топ военни: Хаос обхвана частичната готовност

Чрез закани за уволняване се постанова ред
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР