Военни сили на Русия и Турция започнаха девето съвместно патрулиране

...
Военни сили на Русия и Турция започнаха девето съвместно патрулиране
Коментари Харесай

Русия и Турция започват съвместни патрули в Северозападна Сирия

Военни сили на Русия и Турция започнаха девето взаимно наблюдаване в граничната зона на Северозападна Сирия с присъединяване на съветските Военновъздушни сили. Това оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация пред публицисти, съобщи ТАСС.
„ От 10:15 часа на 20 ноември деветият взаимен патрул на съветската военна полиция и въоръжените сили на Турция стартира работа в граничната зона, която се намира на няколко десетки километра северозападно от обитаемото място Ел-Камишли. Екипажите на хеликоптери от военната авиация на Военновъздушни сили на Русия реализират въздушно наблюдаване на региона “, обявиха още ведомството, отбелязва организация " Фокус ".
По данни на Министерството на защитата, маршрутът на наблюдаване стартира от популации пункт Арада-Кабира и продължава на изток по сирийско-турската граница. Задачата на този патрул е да изследва ситуацията в сирийските обитаеми места. В патрулирането вземат участие осем единици от военната техника – бронираните машини „ Тигър “ и „ Тайфун “ на съветската военна полиция и бронираните машини Kirpi на турската гранична работа, както и 50 военнослужещи от двете страни. Наблюдението в действително време се реализира от съветския безпилотен летателен уред „ Орлан-10 “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР