„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца, в качеството си на

...
„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца, в качеството си на
Коментари Харесай

„Водоснабдяване и канализация“ ООД-Враца изпълнява успешно сключени договори по проект по ОП „Околна среда 2014-2020“

„ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца, в качеството си на Бенефициент, е в развой на осъществяване на план № BG16M1OP002-1.016-0002 „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца “.
Изпълнението на подписаните контракти, в границите на Дейност 5 „ Инженеринг (Проектиране, авторски контрол и строителство) “ на плана, е на следния стадий на реализация: Работните планове на Изпълнителите по всички контракти са съгласувани с способените органи и са утвърдени. Получени са позволения за градеж и действителното строителство е почнало. Дейностите, които са в развой на осъществяване са реорганизация на водопроводната и канализационна мрежа в градовете Враца, Мездра, Бяла Слатина и Козлодуй, като се работи и по създаване на навеси на пречиствателните станции във Враца и Козлодуй.
Към сегашния миг са изпълнени договорите за „ Инженеринг (Проектиране, авторски контрол и строителство) – Довеждащ тръбопровод от Национален парк 13 000 м3 до НР 6 200 м3 “ и „ Проектиране и създаване на интегрирана географска осведомителна система “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР