„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца, в качеството си на

...
„Водоснабдяване и канализация“ ООД – Враца, в качеството си на
Коментари Харесай

„ВиК“ ООД-Враца сключи последните си договори в изпълнение на проект „Изграждане на ВиК инфраструктурата на обособената територия обслужвана от „ВиК“ ООД-Враца“ по ОП „Околна среда 2014-2020“

„ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца, в качеството си на Бенефициент, е в развой на осъществяване на план № BG16M1OP002-1.016-0002 „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца “.
В осъществяване на Дейност 5 бяха подписани последните контракти по плана, а точно „ Инженеринг (Проектиране, авторски контрол и строителство) по план „ Изграждане на ВиК инфраструктурата на обособената територия обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца “ – ПСОВ, по две обособени позиции”; „ Инженеринг (Проектиране, авторски контрол и строителство) на водоснабдителната и канализационната мрежа на гр. Козлодуй” и „ Проектиране и създаване на интегрирана географска осведомителна система “.
С подписването на тези контракти „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца е упълномощило всички действия заложени по плана. Изпълнението им е основно за плана и ще способства за осъществяване на целите на Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “ и общите цели на плана.
------------------------------------------------- -----------------------------------------------------
Тази обява е основана в границите на план № BG16M1OP002-1.016-0002 „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от “Водоснабдяване и канализация” ООД, гр. Враца “, който се извършва с финансовата поддръжка на Кохезионния фонд на Европейски Съюз и националния бюджет посредством Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 г “. Проектът е съфинансиран от Европейските структурни и капиталови фондове на Европейски Съюз от Оперативна стратегия „ Околна среда 2014-2020 година “. Цялата отговорност за обявата се носи от бенефициента „ Водоснабдяване и Канализация “ ООД - гр. Враца и при никакви условия не може да се смята, че този документ отразява формалното мнение на Европейския съюз и Управляващия орган на ОПОС 2014-2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР