Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че

...
Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че
Коментари Харесай

Засегнати улици и участъци, по които ще се извършват строително монтажни работи в кв. Речица

„ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД уведомява своите консуматори, че в интервала 12.12.2022 – 04.01.2023 година, по отношение на осъществяването на строително-монтажните работи на обект „ Изпълнение на инженеринг – планиране, строителство и авторски контрол на обект “Изграждане и реорганизация на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги уреди в кв. Речица, Агломерация Сливен ”, според изискванията на ФИДИК Жълта книга “, са вероятни краткотрайни усложнения и неудобства за жителите и гостите на кв. Речица.

По трасетата на следните улици и сектори в кв. Речица, гр. Сливен са вероятни краткотрайни спирания на водоподаването и е основана краткотрайна организация на придвижването, която дава опция за напредването на жителите и техните коли, с минимални усложнения:
По трасето на Клон 31 – по ул. „ Възраждане “ сред ул. „ Петко Напетов “ и ул. „ Опълченска “;По трасето на тръбопровод КII – по ул. „ Изгрев “ сред ул. „ Опълченска “ и ул. „ Петко Напетов “;Довършителни работи по ул. „ Михаил Греков “ сред ул. „ Драва “ и ул. „ Безименна “.
Строително-монтажните работи са по отношение на осъществяването на план „ Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент поданици, попадащи в обсега на обособената територия  на „ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД “, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура “, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда “ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионен фонд.

„ Водоснабдяване и Канализация – Сливен “ ООД се извинява на своите консуматори за породеното стеснение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР