Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри -   ще се

...
Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри -   ще се
Коментари Харесай

Над 4000 квалифицирани кадри намират работа на Career Show 2022

Водещото кариерно експо за квалифицирани фрагменти -   ще се организира на 20 септември онлайн в Sofia Event Center, мол Парадайс, и на 21 септември напълно онлайн от всяка точка на света. Събитието събира над 100 от най-големите работодатели у нас и над 4000 квалифицирани фрагменти, търсещи нови благоприятни условия за развиване. 

 

Сред изложителите на Career Show са български и интернационалните компании-лидери в разнообразни браншове като Lufthansa Technik, Lidl България, StudioTech, A1, Coca-Cola HBC, Bosch Engineering Center Sofia. Посетителите на събитието ще имат достъп до стотици нови благоприятни условия за професионална реализация в региона на ИТ, маркетинг, финанси, обслужване на клиенти, телекомуникации, инженерство, човешки запаси, продажби и други

 

Срещите с работодатели по време на Career Show 2022 са съпроводени от целодневна професионална стратегия. Лекции, полемики и атрактивни уъркшопи чакат претендентите през двата дни на събитието. Своите препоръки за триумф ще споделят специфичните посетители на събитието, измежду които Ивайло Калфин, Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ани Цолова, Росен Плевнелиев, Александра Жекова и други През призмата на своя персонален опит те ще дискутират с участниците тематики за водачество, финанси, професионално и личностно развиване, ИТ и високи технологии.  Цялата стратегия и лектори на кариерното експо можете да видите на страницата на. 

“Career Show 2022 е място за нови благоприятни условия и изцяло професионално и личностно развиване. Това са единствено част от преимуществата на претендентите, които ще ни посетят на 20 септември в Sofia Event Center. Едни от най-хубавите работодатели, най-модерната зала за събития у нас, комфортна локация, редица кътове за нетуъркинг и още доста изненади и благоприятни условия за развиване чакат посетителите ни на 20 септември в Sofia Event Center. Щастливи сме, че всяка година виждаме окуражени хора, търсещи нови благоприятни условия. Такива, които влагат в себе си и се възползват оптимално от преимуществата на Career Show като платформа за работа. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участниците могат да се включат и онлайн на 21 септември. Иновативната платформата на Career Show разрешава на търсещите работа авансово да изберат работодателите, с които желаят да се срещнат, и да проведат с тях персонална видео среща в уречен час. Така претендентите имат оптималната независимост и еластичност да възнамеряват присъединяване си по най-удобния за тях метод. 

Регистрирайте се гратис за събитието на
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР