Водещият в Югоизточна Европа медиен и телекомуникационен оператор United Group

...
Водещият в Югоизточна Европа медиен и телекомуникационен оператор United Group
Коментари Харесай

Собствениците на Виваком пускат нова „умна“ услуга

Водещият в Югоизточна Европа медиен и телекомуникационен оператор United Group (Юнайтед Груп) показа през днешния ден EON Connect – новаторска услуга, която дава на клиентите надзор над мрежите в дома им, както в никакъв случай до момента, както и благоприятни условия да създадат интернет по-безопасно място за децата.

На българския пазар United Group има телеком-оператора VIVACOM и Нова телевизия (чрез мултиплатформената медийна компания „ Нова Броудкастинг Груп “).

EON Connect в началото се предлага в Сърбия, Словения, Босна и Херцеговина, и Черна гора, и прави ръководството на (безжичните) WiFi и (кабелните) LAN мрежи за интернет бързо и елементарно за клиентите посредством комфортно приложение за мобилен телефон или таблет. Приложението е налично за iOS, Android и Huawei устройства.

Услугата е безвъзмездна за потребителите на SBB и Telemach, които са абонирани за  пакетите EON FULL или EON PREMIUM, и също по този начин употребяват по-нови модели модеми. EON Connect е основана от United Cloud, центърът за нововъведения на United Group, който създаде и EON TV платформата, притежател на разнообразни награди.

В допълнение на това, че клиентите могат да усъвършенстват WiFi мрежата единствено с едно кликване, EON Connect предлага нараснала сигурност и надзор. Например, клиентите могат да основават потребителски профили и да ръководят устройствата за всеки от тях, като задават правила и привилегии.

Родителският надзор разрешава филтрирането на наличие по категории, давайки опция на клиентите да лимитират достъпа на детето до обществени мрежи или до избрани категории наличие, които се смятат за несъответствуващи. Родителите могат да задават ограничавания за употребяваното количество данни и да лимитират достъпа до интернет, когато е време за сън или за домашни. Също по този начин могат елементарно да спрат достъпа до интернет на всяко устройство или профил.

Те също по този начин могат да ръководят потреблението на интернет, да виждат листата с устройства, свързани с домашната мрежа, и да основат WiFi мрежа за посетители.

“EON Connect е още един образец за ролята, кято екипът за разработки на United Cloud има за новаторските артикули и услуги, които United Group предлага на клиентите. ”, сподели основният изпълнителен шеф на United Cloud Srđan Đurđević.

“Тази революционна услуга е резултат от съдействието на екипа с Групата и удостоверява още веднъж, че ние сме по едно и също време водач и мотор за развиване в нашата промишленост. “, добави той.

United Cloud е водещият център за изследване и разработки в района. Състои се от повече от 200 квалифицирани експерти, в това число инженери, разработчици на артикули и иноватори, дизайнери на UX/UI (User Experience/ User Interface), които работят на пет местоположения в три разнообразни страни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР