Водещият Тома Спространов ще бъде награден на седмото издание на

...
Водещият Тома Спространов ще бъде награден на седмото издание на
Коментари Харесай

Награда за Тома Спространов на Plovdiv Jazz Fest

Водещият Тома Спространов ще бъде награден на седмото издание на Plovdiv Jazz Fest, който стартира на следващия ден в 20 часа в Дома на културата „ Борис Христов”.

Според уредниците той е и от огромните популяризатори на джаза у нас. Предаването „ Любопитно петолиние “ е най-старото в радио ефира, защото то стартира през 1967 година и продължава да се излъчва и до през днешния ден.

Вторият приз за повсеместен принос е за екипа на Jazz FM радио. Единственото джаз радио у нас тази година означи 20 години в ефир.



В рамките на три дни на фестивала ще гостуват двама носители на „ Грами “ – Антонио Санчес и Брад Мелдау, а неговото начало ще сложи особено основаният план „ Четири млади дами пеят джаз “. Фестивалът ще продължи от 29 до 31 октомври.

Достъпът до концертите е с дигитален Коронавирус документ, който може да включва имунизация, или преболедуване в последната година, или негативен бърз антигенен тест (48 часа преди началото на събитието), или PCR (направен 72 часа преди началото на събитието).

В дните на фестивала лабораторията на Клиника „ Медикус Алфа “ на ул. „ Велико Търново “ 21 в Пловдив, която се намира в непосредствена непосредственост до Дом на културата „ Борис Христов “ ще даде опцията публиката да получи 50% отстъпка от цената на антигенните проби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР