Водещият реализатор на Сакраменто през сезона Ди'Аарън Фокс получи контузия

...
Водещият реализатор на Сакраменто през сезона Ди'Аарън Фокс получи контузия
Коментари Харесай

Звездата на Сакраменто отпада за рестарта на сезона

Водещият изпълнител на Сакраменто през сезона Ди'Аарън Фокс получи травма на подготовка и съвсем несъмнено ще пропусне рестарта на акцията в Националната баскетболна асоциация в края на месеца.
Фокс, който има приблизително по 20.4 точки и 6.8 асистенции на мач, навехна левия си гален и ще почива най-малко в идващите 7-10 дни, след които ще мине нов медицински обзор за преценка на готовността му да възобнови занимания.

Kings quarantine recap:

- Grant Napear fired
- Jabari Parker tests positive for Коронавирус
- Buddy tests positive
- Alex Len tests positive
- Gary Gerould named interim PBP announcer
- Practice facility is shut down
- Harrison Barnes tests positive
- De'Aaron Fox injures ankle
— Sanjesh Singh (@TheSanjeshSingh) July 15, 2020 Това е следващ удар за " кралете ", откакто четирима играчи - Бъди Хийлд, Харисън Барнс, Джабари Паркър и Алекс Лен, дадоха позитивни проби за ковид преди идването на лагера на тима в Орландо през предходната седмица, а центърът Ришон Холмс беше пратен под карантина, откакто по нехайство наруши здравните протоколи в спортния комплекс на " Walt Disney World Resort ", където всички тимове от лигата упражняват.

Сакраменто се бори за място в плейофите на Западната конференция, а при рестарта на сезона на 31 юли ще играе против Сан Антонио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР