Водещият на забавното предаване Като две капки вода Димитър Рачков

...
Водещият на забавното предаване Като две капки вода Димитър Рачков
Коментари Харесай

Рачков потвърди слуховете, че с Мария не са заедно, ето как!

Водещият на занимателното предаване „ Като две капки вода ” Димитър Рачков за следващ път удостовери слуховете, че е разграничен с Мария Игнатова, написа „ Уикенд “.

Колкото и да се стремят да отхвърлят, че двамата към този момент не са двойка , на всички им е ясно каква е истината.

На афтър празненството на имитаторското шоу в клуб „ Библиотеката” комикът купонясваше без нея . За разлика от Митко, останалите участници в шоуто бяха довели половинките си . Както е известно, единственият ангажимент на Игнатова сега е в „ Господари на ефира”. Предаването обаче се излъчва на запис и надали работата е била спънка на известната с купонджийския си манталитет русокоска да се появи на празненството, което стартирало в среднощ.

Актьорът се забавлявал цяла нощ в компанията на неговия ко водещ Васил Василев-Зуек и брачната половинка му Ани . Артистичното семейство оставило 3-годишния си наследник Стефан на грижите на детегледачка, а никой от присъстващите не смеел да попита Рачков къде е Мария.

Макар че за никого към този момент не е загадка, че от месеци Мария и Митко не са се появявали дружно на обществено място и към този момент не разделят една постелка, неизвестно за какво те не престават да баламосват феновете, че са двойка .

В края на април папараците на Николета Лозанова снимаха по какъв начин русокоската се прибира с цялостни торби с покупки у дома, само че не в дома на артиста в затворен комплекс в Панчарево, а в къща в подножието на Витоша.

Според осведомени, основател на раздялата още от предходната година била Игнатова , която не можела да издържи на неприятното въодушевление на Рачков, ревността му и непрекъснатите кавги сред двамата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР