Водещият на Националната лотария Захари Бахаров не само раздава крупни

...
Водещият на Националната лотария Захари Бахаров не само раздава крупни
Коментари Харесай

Захари Бахаров пръсна 100 лeва за книги

Водещият на „ Националната лотария ” Захари Бахаров освен раздава крупни куми в предаването по Нова телевизия, само че и умее самичък да ги печели. Според мълвата, която се носи, той е милионер, само че това не значи, че е загърбил духовното. 

37-годишният артист, който нашумя като гангстера Иво Андонов в крими сериала „ Под прикритие ” и лице на
лотарията, хвърли близо стотина лв. за нови книги, видяха папараците на „ Уикенд ”.

Преди няколко дни фотографите видяха Бахаров да си бъбри с чужд обожател на тротоар край градинката пред „ Кристал ”. Срещата им явно бе напълно спонтанна, другояче надали щяха да изберат толкоз неуместно място за раздумка като близкия резервоар за боклук. Преливащата от миризливи отпадъци кофа въобще не смущаваше двамата мъже, които си поприказваха на сантиметри от нея десетина минути.

Когато диалогът им завърши, Захари се насочи към близката книжарница. Актьорът бързо избра няколко книги, а фактът, че се ориентира много бързо сред рафтовете издаде, че Бахаров надали влиза за първи път. Преди да застане на касата, с цел да заплати покупките си, звездата от „ Дзифт ” замени няколко известия със брачната половинка си Диана, с цел да я попита дали не желае да й вземе някакво четиво и на нея. После артистът извади столевка и заплати с нея определените книги. Навън Захари продължи да си чати с жена си, с цел да се похвали с покупките си. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР