Водещият на БНТ на 60“ Драгомир Драганов, който тази година

...
Водещият на БНТ на 60“ Драгомир Драганов, който тази година
Коментари Харесай

Защо Драго Чая не ползва тоалетна в малкото НДК

Водещият на „ Българска национална телевизия на 60 “ Драгомир Драганов, който тази година чества празник, само че към момента не е вдигнал отговарящ ваучър поради пандемичната конюнктура, има вяра, че е роден под щастлива звезда. „ Всичко, което ми се случи, нямаше да бъде допустимо по-късно. Днес в морето от малките екрани и в този наплив от водещи, в никакъв случай нямаше да бъда видян. Не се спестявам и не спестявам - пребивавам като че ли няма да има на следващия ден и е по този начин, откогато се помня. Подарих обич на хора, които нямаха потребност от нея ", изповяда се той в „ Преди обед “.

Драго Чая описа и за какво изпитва същински смут, когато влиза в Би Ти Ви. Преди време в пространството, където през днешния ден са студиата, се намира зала 12 на НДК. Именно там се е разиграл екшънът, който журналистът не може да не помни и до момента.

" Бях поканен да повеждам женитба на обществено слаби двойки, а Стефан Софиянски беше кум. Буквално минути преди церемонията отидох до тоалетната. Влязох в най-крайната, затворих вратата и видях, че е без ръкохватка. Започнах да бутам, да ритвам с крайник, да се дера с цялостно гърло, тъй като изпаднах в суматоха. Хората ме търсили половин час, до момента в който дядото на една от булките тръгнал към тоалетната и чул жалните ми вопли. Трима души едвам разрушиха вратата. Но съумях да се овладея и поведох сватбата. Оттогава в никакъв случай не вървя до тоалетната в дребното НДК ", описа Драго пред Сашо и Деси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР