Водещият на 120 минути“ по bTV – Светослав Иванов, е

...
Водещият на 120 минути“ по bTV – Светослав Иванов, е
Коментари Харесай

Бизнесмен пребил Светльо Иванов пред жена му

Водещият на " 120 минути “ по bTV – Светослав Иванов, е в трепетно очакване на втора рожба, шушука се настойчиво в медията. Неговата брачна половинка и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа в малкия екран, а в нюзрума разясняват, че чака второ дете и е решила да скрие бременността си дори от сътрудниците си, написа таблоидът " Уикенд ".

От няколко месеца красивата брюнетка заобикаля да театралничи за фотоси в обществените мрежи. През лятото Вяра се появи на гала за разпределяне на журналистически награди очевидно наедряла. Макар да се бе пробвала да скрие коремчето си и насъбраните килограми под разкроена черна рокля, измененията във фигурата ѝ не останаха незабелязани.

Вяра и Светослав имат 7-годишна щерка Йоанна. Момиченцето носи името на Свети Йоан Рилски, защото пристигна на бял свят на 19 октомври - денят, в който се уважава светеца. Телевизионното семейство решило, че хлапето е пристигнало с името си и е редно да носи неговото име.

Любовната им история почнала много преди появяването на Йоанна. Те се срещнали и влюбили още през 2004 година, до момента в който били студенти в Софийския университет. Съдбата обаче, ги срещнала преди 15 години, само че не на студентската пейка, а в радио, където Иванов таман бил почнал работа. Вяра, която е родом от Самоков, пристигнала да кара студентския си стаж от факултета по Славянски филологии.

Той незабавно я харесал и почнал да я ухажва. " Стори ми се доста отворена, незабавно ми направи усещане. Нейната хубост и държание ме плениха от първия момент “, споделял е за първата им среща водещият. Първата им любовна среща обаче била чак след 6 месеца. Светльо я завел на спектакъл. Гледали " Хъшове " в Народния спектакъл, а Вяра се претърколила по стълбите и безусловно паднала в краката му.

37-годишният експерт по Близкия Изток обаче се е бил за сърцето на Вяра освен в метафоричен смисъл. Драмата имала отминалост повече от десетилетие. Светльо към момента страхливо ухажвал Вяра, а по същото време зеленооката хубавица имала и различен мераклия за вниманието ѝ. Напористият ѝ любовник бил мастит предприемач от Ардино на име Джунейт, наедрял търговец от турски генезис, с който репортерката се срещнала на конгрес на тютюнопроизводителите в Момчилград. Баровецът бил извънредно настойчив и всеки уикенд палел големия си мерцедес, с цел да преследва Деянова в София.

Прохождащият в специалността Светльо подарявал скромни букети, а заможният Джунейт мъкнел цели кошници с бели и червени рози, с цел да впечатли репортерката. Вяра нямала необикновен интерес към домогванията на предприемача, само че желала да държи младия си сътрудник Светльо на тръни и не му отказвала изрично на срещите.

Един пролетен следобяд бъдещата звезда на bTV изчакал обичаната си след работа до постройката на радиото с вярата да я заведе на разходка в парк " Заимов ". Точно в този миг Джунейт паркирал мощното си возило пред входа и изискал въпросът да бъде решен един път вечно. Иванов подходил интелигентно и решил да затапи предприемача с подигравка. Онзи обаче не му мислил дълго и с мощен тупаник го проснал на тротоара, като направил очилата му на сол. Вяра незабавно се хвърлила да брани избраника си, а защитата на радиото разкарала побойника. Именно трите часа, които прекарали дружно пред незабавния кабинет в " Пирогов " след случая, се оказали решаващи за връзката им.

След като приключили университета и Светослав почнал работа в bTV, той събрал храброст да ѝ предложи брак. Макар че по това време заплатата му не била висока, Светльо съумял да задели някой лев за сантиментално странствуване до Рим, където се венчали. Бъдещият жених не желал да вижда авансово булката, тръгнал за сватбата с метрото и просрочен за ритуала поради натоварения трафик.

" Казахме си " да “ там, където се съхраняват сърцата на 25 римски папи. Всеки път, когато камбаните на " Св. Св. Викентий и Анастасий “ озвучат пространството към " Ди Треви “, светът би трябвало да се усмихва на загатна за оня хубав ден в Рим, в който ти грееше. Грееш и в този момент, Вяра “, показа журналистът за сватбата им във връзка последната годишнина със брачната половинка му.

Иванов, който е родом от Брезник, нееднократно е признавал, че е отгледан единствено от майка си, само че това не му е попречило да сътвори крепко семейство. Родителите му се развели, когато той бил невръстно дете. Грижите по него паднали напълно върху плещите на майка му Антония, която мъчно успявала да балансира сред грижите за хлапе и работата.

" Не съм усещал в никакъв случай неналичието на татко. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах потребност. С татко ми поддържаме другарски връзки и аз не го упреквам за нищо “, споделя Светльо. Двамата с Вяра нееднократно са разказвали занимателни и нелепи случки от всекидневието им, свързани с пословичната им заплеснатост. Вместо с двата си телефона, Вяра се е качвала в такси с две отдалечени в ръка.

" Спомням си втората зима на детето. Йоанна към този момент беше на година и нещо. Заваля един хубав бухнал сняг и аз взех решение да я изведа и към този момент да ѝ описвам, а тя да види и да контактува със света. Усещах от самото начало, до момента в който бяхме на двора, а аз усърдно тръсках клоните на дърветата и разказвах по какъв начин от горната страна катеричките са се скрили и пада бухнал снежец, че тя гледа малко дистанцирано и сурово на целия мой театър. След половин час разходка разбрах, че аз съм я извела без обувки, по чорапки, и най-вероятно не ѝ е било удобно ", споделяла е брачната половинка на водещия.

На Светослав пък му се е случвало по неточност да погълне шепа желирани бонбони, които в действителност се оказали ароматизатор за кола. Журналистът има куриозни случки, свързани с неговата меланхолия. Веднъж звъннал в 6 сутринта на собствен другар доктор, а откакто не му дал отговор, му изпратил есемес: " Кръв в урината, незабавно! ". " Оказа се, че бях влезнал в една тоалетна с алено осветяване от горната страна ", разказвал е през смях развоя на случката водещият.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР