Водещият изследовател в Държавния изследователски център по превантивна медицина в

...
Водещият изследовател в Държавния изследователски център по превантивна медицина в
Коментари Харесай

Вижте какви правила трябва да спазват хората с високо кръвно през лятото

Водещият откривател в Държавния проучвателен център по превантивна медицина в Москва - Хломогорова, разкри пред РИА Новости какви правила би трябвало да съблюдават хипертониците, изключително през лятото, съобщи БГНЕС.
"Хипертонията е доста съществено заболяване, което изисква непрекъснато лекуване. Пациентите, които се отхвърлят от медикаментите си и ги заменят с някои национални средства, рискуват това да свърши доста лошо”, изясни лекарят.
Хломогорова разказа по какъв начин би трябвало да стават от леглото пациентите с хипертония. Според нея е рисково за такива хора да стават внезапно, даже смяната на ситуацията на тялото би трябвало да бъде постепенна, с малко извършения.
Освен това пациентите с високо кръвно се нуждаят от повече часове сън, заради особеностите на тялото си – целесъобразно сред 8 и 10 часа в денонощието, добави лекарят.
Специалистът уточни, че хората с хипертония „ няма да имат обикновено кръвно налягане “, само че могат да реализират безвредно целево равнище, „ единствено благодарение на непрекъснато одобрявани медикаменти “, предписани самостоятелно за всеки пациент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР