Водещите партии заложиха на послания към твърдите ядра. Това каза

...
Водещите партии заложиха на послания към твърдите ядра. Това каза
Коментари Харесай

48% няма да гласуват, 3.7% Не подкерям никого, сочи Алфа рисърч

Водещите партии заложиха на послания към твърдите ядра. Това сподели пред Българска национална телевизия Геновева Петрова по отношение на изследване на " Алфа рисърч " , извършено в интервала 25-29 март със лични средства измежду 1013 души посредством директно стандартизирано изявление с таблети по домовете на хората.

15% от гласоподавателите към момента не са решили за кого да гласоподават на 2 април. Отчита се близка изборна интензивност до предходните избори.

48% от българите няма да гласоподават, 39% ще отидат до урните.

Хартиената бюлетина не е фактор за желанието на гласоподавателите да отидат да гласоподават, съгласно Петрова. 3,7% декларират, че ще гласоподават с " Не поддържам никого ". Все още има незадоволително мобилизирани периферии, каза Геновева Петрова.
 Радев към партиите: Не е толкоз ужасно да се ръководи
Радев към партиите: Не е толкоз ужасно да се ръководи

Иван Костов е не запомнил Конституцията, сподели президентът във връзка обвиняванията

Паритет отбелязва " Алфа рисърч " за първото и второто място, за което се борят ГЕРБ и Политическа партия -ДБ , както и за второто и третото сред " Възраждане " и Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия е пета мощ. Електорален капацитет Петрова вижда в София. Тук ще се реши борбата сред първия и втория. Шанс да влязат в бъдещия парламент имат " Български напредък " и " Левицата ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР