Водещите изпълнители на най-древния индийски класически музикален стил дхрупад от

...
Водещите изпълнители на най-древния индийски класически музикален стил дхрупад от
Коментари Харесай

Гундеча брадърс с 3 концерта у нас

Водещите реализатори на най-древния индийски типичен музикален жанр дхрупад от "Гундеча брадърс " ще зарадват ценители в границите на три концерта в България. Носителите на огромната национална премия "Падмашри " ще свирят довечера, 19 юни, от 19 ч., в столичната зала "България ". Семинарът в София ще се състои на 20 юни от 10 до 18 ч. в зала 3 на Федерацията на научно-техническите съюзи (ул. "Г. С. Раковски " 108). Концертът на музикантите в Пловдив ще е на 21 юни, от 19,30 ч., в зала "Борис Христов " (ул. "Гладстон " 15). Изявата на "Гундеча брадърс " във Варна ще е на 23 юни, от 19,30 ч., в зала 2 на Фестивалния и конгресен център (ул. "Сливница " 2). А семинарът в морската ни столица ще е на 24 юни от 10 до 18 ч., в зала 7 на ФКЦ.
Общо 33 града от разнообразни краища на България ще вземат участие със свои стратегии в честването на Международния ден на йога 2018. Основното събитие ще се организира в София на 24 юни в Интер експо център под патронажа на посланика на Република Индия в България Н.Пр. госпожа Пуджа Капур. Почетен посетител ще бъде вицепрезидентът Илияна Йотова.
Програмата ще стартира в 10 ч. в залите "Витоша ", "Родопи ", "Пирин " и "Вихрен " с йога практики, както и с лекции и полемики върху разнообразни аспекти от хилядолетните обичаи по йога и аюрведа. До 18 ч. участниците ще имат опция свободно да се придвижват от една зала в друга, като всяка ще предлага обособена стратегия със свои йога учители, лектори и наличие.
Официалните посетители ще уважат и поздравят участниците в събитието в 11 ч. и ще споделят мнението и гледната си точка по мотива. През целия ден ще има ревю на книги по йога, здравословна храна - индийска вегетарианска и веганска, аюрведически артикули, сувенири и други

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР