Водещи изследователи, специалисти в сферата на политиката, дизайнери и компании

...
Водещи изследователи, специалисти в сферата на политиката, дизайнери и компании
Коментари Харесай

LG и Element AI в сътрудничество с цел обмен на опит в сферата на изкуствения интелект

Водещи откриватели, експерти в областта на политиката, дизайнери и компании споделят разнообразни вероятности по тематики като съдействие сред хората и машините и разликите

По време на CES® 2021 президентът и основен механически шеф на LG Electronics (LG) доктор И. П. Парк и изпълнителният шеф на Element AI Жан-Франсоа Гание ще показват AIX Exchange: Бъдещето на изкуствения разсъдък и човешкия опит, многостранен цифров отчет, който включва задълбочени изявленията с водещи специалисти в областта на изкуствения разсъдък, покровителство за потребителите, дизайна и бизнеса. AIX Exchange се основава на рамката на равнищата на опита с изкуствен интелект (AIX), която започва на CES през 2020 година, и предлага споделена формулировка за напредъка в потребителския изкуствен интелект, като в същото време резервира фокуса върху дизайна, насочен към индивида.

Мултимедийният отчет изследва дизайна на AIX в шест съществени тематики, озаглавени Обществено усещане, Етика, Прозрачност, Потребителско прекарване, Контекст и Връзки, всяка с голям брой свързани подтеми като значимостта на потребителския интерфейс за създаване на бистрота и схващане по какъв начин продуктите с изкуствен интелект могат да поддържат крайните консуматори. За да се подсигурява ползата на всички заинтригувани страни, има и раздел Разбиране на изкуствения разсъдък, който оказва помощ на аудиториите да проследят полемиката с техническите ѝ аспекти.

„ Имахме възприятието, че се организират доста полемики от разнообразни заинтригувани страни в разнородни платформи и искахме да създадем наличен метод, посредством който промишлеността да изследва тези значими тематики на едно място “, изяснява доктор Парк, основен механически шеф на LG. „ Това изпитание не е да отговорим на въпроси, а да ги зададем с устременост към крайния консуматор. Надяваме се, че наблягайки проблемите и опциите на изкуствения разсъдък, можем да разберем по-добре какво е заложено и да изградим бъдещето посредством съдействие. "

Докладът идва във значим миг за технологията, която все по-често се озовава в домовете, колите и джобовете ни. McKinsey пресмята, че техниките за изкуствен интелект имат капацитет да основават сред 3,5 трилиона и 5,8 трилиона1 щатски $ годишно, до момента в който PwC пресмята, че 30% от работните места са изложени на евентуален риск от автоматизация доникъде на 2030-те.2

„ AIX Exchange е основан, с цел да сплоти необятен набор от експертни гледни точки за бъдещето на изкуствения разсъдък и неговото приложение в пространства, да вземем за пример в дома, колата, на работа и на публични места “, споделя Гание. „ Много хора от промишлеността виждат големия капацитет на технологията, само че също по този начин и заплахите и нуждата те да се обединят, с цел да оказват помощ за оформянето и отбраната на нашето бъдеще. “

Между септември и ноември 2020 година в Zoom бяха извършени и снимани изявленията с:
Йошуа Бениго, теоретичен шеф на Mila и неотдавнашен притежател на премията Turing Родни Брукс, бизнесмен по роботика, създател на iRobot Corp. и създадтел на Roomba robot vacuum Д-р Кристина Дж. Колклоу, световен политик, фокусиран върху правата на служащите и въздействието на технологиите Дейвид Фостър, началник на Lyft Transit, Bikes and Scooters Д-р Юко Хараяма, който оказва помощ при основаването на пътната карта на Япония Society 5.0 като изпълнителен член на Council for Science, Technology and Innovation в Япония Чарлз Лий Изабел младши, декан на Computing в Georgia Tech Хелена Леурент, шеф на General of global consumer rights group, Consumers International Бо Пенг, Portfolio шеф в известната организация за дизайн IDEO Джеф Поги, съизпълнителен шеф на McIntosh Group Шри Шивананда, старши вицепрезидент и основен изпълнителен шеф на PayPal Д-р Макс Уелинг, вицепрезидент на Технологии в Qualcomm Нидерландия и research chair в Machine Learning, университет Амстердам Алекс Зафироглу, заместител шеф на институт 3A (3Ai, Австралийски народен университет)

Интервютата могат да бъдат гледани или слушани посредством канала на AIX Exchange в YouTube или посредством самия отчет, който също включва препратки към последните събития в сектора, споделяно от потребителите наличие като инфографики за историята на изкуствения разсъдък и даже генериран от изкуствен интелект отчет за проучване, който употребява обработка на натурален език и задълбочено образование, с цел да следи другите способи, по които групите заинтригувани страни приказват за изкуствения разсъдък.

Потребителите и откривателите могат да посетят /, с цел да открият вероятността на специалистите и водачите в региона на изкуствения разсъдък в разнообразни области като дизайн, антропология, политика, отбрана на потребителите и чиновниците. Посетете, с цел да видите по какъв начин основният механически шеф на компанията приказва за смисъла на откритите нововъведения и партньорства в LG Future Talk.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР