Водещата на „По света и у нас“ и петмесечният ѝ

Водещата на „По света и у нас“ и петмесечният ѝ ...

Водещата на БНТ Филипа Иванова показа сина си Филип


Водещата на „По света и у нас“ и петмесечният ѝ син са на корицата на списание „Кенгуру“ през най-топлия месец от лятото. Младата майка разказва в откровено интервю за майчинството, новите предизвикателства и страстта към телевизията.

В края на 2020 г., красивата водеща на централната новинарска емисия по БНТ „По света и у нас“ излезе в майчинство, за да посрещне първородния си син – Филип. Малкият чаровник се появи на бял свят през март тази година, а щастливата майка го показа на света за първи път.

Как се промени светът ѝ след появата на малкия Филип, как възвърна перфектната си фигура веднага след раждането, променила ли се e любовта между младите родители и как минава един ден на младата майка – ще научите от ексклузивното интервю за списанието за съвременни родители.В първото представяне на Филип и майка му след раждането, ще разберете как е протекла бременността ѝ в условия на пандемия, кои са трудностите, които среща в ежедневието си и кога Филипа Иванова планира да се върне в нюзрума на БНТ.

"Веднага след изписването ми от "Шейново" исках да тръгна към сградата на БНТ, която е на 100 метра от болницата. Признавам, че ми беше много трудно да се адаптирам към новото ежедневие с малко бебе, което е не по-малко динамично от живия ефир на новините. Липсва ми всичко в нюзрума и ефира", споделя водещата.Повече от десет години Филипа Иванова е част от обществената телевизия. Започва като стажант докато учи журналистика в Софийски университет „Климент Охридски“, а скоро след това официално започва работа в Българската национална телевизия.

Отначало е репортер, след това сценарист, редактор и водещ на предаването "Денят отблизо". През 2013 г. става редактор, а в последствие и продуцент на новините на БНТ 2. От 2018 г. е водеща на централна емисия новини ,,По света и у нас’’ по БНТ 1, заедно със Спас Кьосев.

Цялото интервю може да прочетете в новия брой на сп. Кенгуру.

Снимки: Дара Комитова

Източник: bnt.bg