Водещата на „По света и у нас“ и петмесечният ѝ

...
Водещата на „По света и у нас“ и петмесечният ѝ
Коментари Харесай

Водещата на БНТ Филипа Иванова показа сина си Филип

Водещата на „ По света и у нас “ и петмесечният ѝ наследник са на корицата на списание „ Кенгуру “ през най-топлия месец от лятото. Младата майка споделя в искрено изявление за майчинството, новите провокации и пристрастеността към малкия екран.

В края на 2020 година, красивата водеща на централната новинарска емисия по Българска национална телевизия „ По света и у нас “ излезе в майчинство, с цел да посрещне първородния си наследник – Филип. Малкият чаровник се появи на бял свят през март тази година, а щастливата майка го сподели на света за първи път.

Как се промени светът ѝ след появяването на дребния Филип, по какъв начин възвърна съвършената си фигура незабавно след раждането, трансформирала ли се e любовта сред младите родители и по какъв начин минава един ден на младата майка – ще научите от извънредното изявление за списанието за модерни родители.



В първото показване на Филип и майка му след раждането, ще разберете по какъв начин е протекла бременността ѝ в условия на пандемия, кои са компликациите, които среща в всекидневието си и по кое време Филипа Иванова възнамерява да се върне в нюзрума на Българска национална телевизия.

" Веднага след изписването ми от " Шейново " желаех да потегли към постройката на Българска национална телевизия, която е на 100 метра от болничното заведение. Признавам, че ми беше доста мъчно да се приспособявам към новото всекидневие с малко бебе, което е не по-малко динамично от живия ефир на новините. Липсва ми всичко в нюзрума и ефира ", споделя водещата.



Повече от 10 години Филипа Иванова е част от публичната телевизия. Започва като стажант до момента в който учи публицистика в Софийски университет „ Климент Охридски “, а скоро по-късно публично стартира работа в Българската национална телевизия.

Отначало е кореспондент, по-късно сценарист, редактор и водещ на предаването " Денят от близко ". През 2013 година става редактор, а в следствие и продуцент на новините на Българска национална телевизия 2. От 2018 година е водеща на централна емисия вести,,По света и у нас’’ по Българска национална телевизия 1, дружно със Спас Кьосев.

Цялото изявление може да прочетете в новия брой на сп. Кенгуру.

Снимки: Дара Комитова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР