Водеща теория за изчезването на полет MH370 на Malaysia Airlines

...
Водеща теория за изчезването на полет MH370 на Malaysia Airlines
Коментари Харесай

Водеща теория за изчезването на малайзиския MH370: Капитанът е убил всички

Водеща доктрина за изгубването на полет MH370 на Malaysia Airlines на 8 март 2014 година не сочи към грабител, неточност на водач или механична щета - а към капитана на полета.

В обстоен нов отчет, оповестен от The Atlantic, Уилям Лангевиш, някогашен народен сътрудник на списанието, разяснява тази доктрина.

Приятели на Захария Ахмад Шах , който е капитан на MH370 по време на изгубването , сподели пред изданието, че 53-годишният водач е депресиран и уединен , зает с едностранни флиртове с млади дами във Facebook и прекарва огромна част от времето си когато не лети, в разходки из празните пространства на дома си .

Близък другар на Шах има вяра, че водачът е разрушил самолета.

Полет MH370 се отклонява от планувания маршрут в 1:25 часа локално време , повече от 40 минути след излитането. След това полетът продължава в западна посока над Малайзия, а не на север до крайната му дестинация .
 Разследващите не съумяха да разплетат мистерията с изчезналия MH370
Разследващите не съумяха да разплетат мистерията с изчезналия MH370

Изчезването на самолета през 2014 година е една от най-големите мистерии в авиацията

Това ненадейно отклоняване би било видяно от пасажерите в самолета. Лангевиш разяснява, че Шах евентуално е разхерметизирал самолета, с цел да попречи на всяко несъгласие или протест .

" Умишленото намаление на налягането би било явен метод - и евентуално единственият метод - да подчини евентуално неуправляемата каюта в аероплан, който ще остане в полет в продължение на часове ", написа Лангевиш, който също е водач.

Кислородите маски за пасажерите разполагат с към 15 минути на височина под 4 000 метра, съгласно The Atlantic , само че MH370 остава на 12 000 метра за минимум един час .

Междувременно Шах може просто да сложи една от четирите кислородни маски , които разполагат с часове на доставяне, налични в пилотската кабина .

В последните си минути, пасажерите на MH370, евентуално слагат безполезните маски за О2 и се задушават . Лангевиш написа:

" Пътниците биха станали несъответстващи и изтощени в границите на няколко минути , изгубили схващане и умерено починали, без да се задавят с въздух. Сцената би била едва осветена от спешните светлини , с мъртви седящи с защитни колани на седалките, а лицата им са обхванати от безсмислените кислородни маски, висящи от тавана ".
 Роднини на пътувалите в изчезналия аероплан MH370 откриха парчета
Роднини на пътувалите в изчезналия аероплан MH370 откриха парчета

Една от най-големите авиационни загадки в историята
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР