Водеща компания за куриерски и фулфилмънт услуги алармира за нова

...
Водеща компания за куриерски и фулфилмънт услуги алармира за нова
Коментари Харесай

Внимание: Нов вид измама в онлайн търговията

Водеща компания за куриерски и фулфилмънт услуги сигнализира за нова порочна процедура в интернет - кражба на бизнес посредством повтаряне на уеб сайтове и наличие.
" Наш деен клиент ни алармира шеговито, че е намерил нашето наличие на различен домейн, като първоначално е решил, че това е наша концепция, че използваме втори различен канал. После е схванал, че става въпрос за нашия бизнес, само че показан по различен метод. Свързах се с тях и ги помолих незабавно да изтрият уеб страницата, с цел да не подвеждаме настоящите си клиенти. " Това съобщи Светлозар Димитров в.
 Експертът по киберсигурност Любомир Тулев: Когато е доста хубаво, не е на хубаво Експертът по киберсигурност Любомир Тулев: Когато е доста хубаво, не е на хубаво
Октомври е месецът на битката с киберпрестъпността. Експертът по киберсигурност Любомир Тулев описа за редица лъжливи практики в кибе...
" Става въпрос за законен бизнес в София, в областта на електронната търговия, занимават се с разработка на уеб страници и това е компания, която в това време си разрешава да копира нечия непозната еднаквост и да се пробва евентуално да притегля бизнес през един към този момент създаден за 8 години имидж. Това беше най-болното за нас, тъй като ние сме вложили извънредно доста време, сила и финансов запас, с цел да създадем бизнеса ", безапелационен е Светлозар, който е съучастник в пострадалата компания.

Посъветвани от юристи, притежателите на компанията подават тъжба в прокуратурата. В последна сметка дублираният уебсайт е свален, само че инспекцията по случая продължава.
" Ние не сме се обърнали към прокуратурата и Комисията за отбрана на персоналните данни, тъй като желаеме да си вършим ПР или да съдим някой, нито да изкарваме пари от това, че някой е злоупотребил с нашия уеб страница. Идеята е да го създадем допустимо най-популярно измежду аудиторията, тъй че всеки да има поради, че може да е идващият пострадал. Това ни е мотивацията. Ние не търсим финансово обезщетение, фокусът е бизнесът, който развиваме и желаеме да продължаваме да развиваме. Идеята е да не оставим този акт безнаказан. Искаме да сезираме съответните органи и да ги оставим да си свършват работата и аз съм сигурен, че ще го създадат. "
 Онлайн сигурност и взаимност за бизнеса Онлайн сигурност и взаимност за бизнеса
Разрастващата се зараза от ковид изпрати в тежък нокдаун международната стопанска система. Наложените ограничавания засегнаха освен ежеднев...
Разказът на Светлозар и неговите препоръки за реакция в сходни обстановки можете да чуете и видите във видео изявлението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР