Водеща ФинТек група в онлайн кредитирането - Credissimo, представи нов

...
Водеща ФинТек група в онлайн кредитирането - Credissimo, представи нов
Коментари Харесай

Credissimo Супер - нов модел за финансиране с обратен лизинг

Водеща ФинТек група в онлайн кредитирането - Credissimo, показа нов модел за финансиране, фокусиран в сегмента противоположен лизинг . Услугата се предлага от сдружението Credissimo Супер , като дава на потребителите опция да получат суми до 20 000 лева, гарантирайки с персоналния си автомобил.

Това е следващата стъпка в разширението на финансовото портфолио на групата, която със своя 10-годишен опит заема водещи позиции на пазарите в България, Македония и Полша.

" Като европейски водач във ФинТек сферата и потребителски насочена група, ние в Credissimo непрекъснато търсим нови софтуерни решения, с които да отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Credissimo Супер е извънредно комфортен метод за финансиране на всеки, който има потребност от сума до 20 000 лева, с интервал на погашение до 48 месеца. Вярваме, че с новото ни предложение ще помогнем на доста хора да получат бързо мечтаните средства, с цел да посрещнат умерено разноските си благодарение на автомобила си ", съобщи Славян Ценов, изпълнителен шеф на компанията.

Чрез своя реформаторски метод сдружението дава на потребителите опция да попълнят елементарно лизинг напълно онлайн своето заявление за противоположен, гарантирайки с персоналния си автомобил, на www.credissimosuper.bg . Становище се получава в границите на 15 минути, а след утвърждение сумата може да бъде усвоена на посочена от клиента банкова сметка или от всяка каса на EasyPay.

Новият финансов артикул започва със особено предложение за първите си клиенти, като предлага гратисно заплащане до 6 месеца. Повече информация за Credissimo Супер и промоционалните условия, можете да откриете на www.credissimosuper.bg.

Oт години oбратният лизинг е всеобщо натрапен и извънредно добре признат на международния финансов пазар. Компаниите, предлагащи този тип финансиране, регистрират сериозен растеж и развиване освен в Съединени американски щати, само че и в Европа, най-вече във Франция, Испания, Швейцария и Холандия.

Българската ФинТек група непрекъснато внедрява революционни решения и стабилно се развива повече от 10 години, като продължава своята агресия в Европа и Латинска Америка. Credissimo Супер е още едно доказателство, че групата ще продължи да дава отговор на потребителските упования, предлагайки им напълно нов модел за финансиране посредством противоположен лизинг .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР