Водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия

...
Водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия
Коментари Харесай

Пощенска банка предлага иновативна услуга за изцяло дистанционно сключване на застраховки

Водещ фактор в нововъведенията и образуването на трендовете в банковия бранш, Пощенска банка предлага на своите клиенти новаторски артикули с добавена стойност и бързи и комфортни процеси за лесната им приложимост. Като надгражда съществуващите благоприятни условия и с цел да отговори в оптималната степен на потребителските упования, финансовата институция към този момент предлага модерната услуга за отдалечено консултиране и подписване и за застрахователни артикули, пренасяйки процеса напълно в цифрова среда. Иновативното решение дава опция на актуалните клиенти в границите на няколко часа да сключат определени бързо, елементарно, гратис и напълно онлайн – през тяхното смарт устройство.

Новата услуга на Пощенска банка идва в обстановка, в която времето на клиентите е по-ценно от всеки път, а нуждата от застрахователна отбрана за живота, здравето и приходите е все по-осезаема и осъзната. За да сбъдват фантазиите си и осъществят концепциите си, клиентите имат потребност от приближен сътрудник, който познава потребностите им и ги слага в центъра на проектите си, като им оказва помощ да вземат най-хубавите решения в динамичността на забързаното всекидневие. С грижа за най-ценният си актив, банката дава опция на своите клиенти да изберат отбрана по отношение на техните самостоятелни потребности: в случаи на безработица, болничен, с цел да предпазят живота, здравето и трудоспособността си.

Със особено създадената по време на пандемията застрахователна стратегия „ Защита на прихода “ клиентите на Пощенска банка получават избор от огромен брой покрития за пълноценна отбрана при редица неподходящи събития, които могат да доведат до загуба на приход. Сред тях са новаторското покритие „ Полагане на грижа за болен “, както и извънредно нужната и търсена поддръжка при положение на „ Безработица “, „ Продължителен болничен “ и редица други. Процесът по подписване е бърз и елементарен – не са нужни медицински прегледи или документи, а определените покрития целят опазване на стандарта на живот даже при непредвидени обстановки.

Програма „ Спокоен ден “ е особено създадено за клиентите на банката застрахователно решение, което обезпечава постоянна финансова поддръжка за тях или техните близки при настъпване на неподходящи събития, свързани с техния живот и здраве вследствие на акцидент или заболяване. Програмата е предопределена за физически лица, които могат да избират сред три застрахователни пакета с високи предели на обезщетение и най-подходящия за тях метод на заплащане на наградата – еднократно за целия период или разсрочено на комфортни месечни вноски.

„ С новаторската още веднъж предоставяме на своите клиенти комфортен, бърз и сигурен метод да заявят от всяко едно място и непосредствено през мобилния си телефон мечтан осигурителен артикул, с който биха си обезпечили успокоение и поддръжка при вероятно настъпване на неподходящи събития. За нас преди всичко стои здравето и сигурността им, както и тази на чиновниците ни. Ценим тяхното време и се надяваме, че сме ги улеснили оптимално “, разясняват от Пощенска банка. „ Тази услуга е разумно продължение на нашата тактика за цифровизация, с която се стремим не просто да предлагаме универсални финансови услуги, а чудесно потребителско обслужване, като слагаме потребностите на нашите клиенти в центъра на нашето развиване. Така още веднъж сме още по-близо до тях, предлагайки им точното финансово или застрахователно решение “, допълват още от финансовата институция.

Ползвателите на дебитни и кредитни карти, издадени от банката, са предпазени със специфичните застрахователни стратегии „ Карт протект “ и „ Защита на заплащанията “, които също могат да бъдат декларирани и подписани напълно онлайн. Виртуалният асистент, което е първото мобилно банково приложение в България с интегриран чатбот, оказва помощ в избора на застрахователна отбрана и насочва към подобаващ осигурителен артикул.

Клиентите на Пощенска банка могат да подписват застраховка освен, а и във всеки комфортен за тях на банката. Повече информация може да намерите на.

Пощенска банка прави застрахователно ходатайство за подписване на застраховките в качеството си на осигурителен сътрудник, на съображение подписан със застрахователя агентски контракт с „ БНП Париба Кардиф “ и „ Булстрад Живот ВИГ “. Подписването на документите става посредством приложението на „ Евротръст Технолоджис “.

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР