Воденият от бившия национален селекционер Пламен Константинов Локомотив (Новосибирск) продължава

...
Воденият от бившия национален селекционер Пламен Константинов Локомотив (Новосибирск) продължава
Коментари Харесай

Локо на Пламен Константинов с нови две победи за Купата на Русия

Воденият от някогашния народен селекционер Пламен Константинов Локомотив (Новосибирск) продължава повече от сполучливо в шампионата за Купата на Русия, откакто записа нови две победи.

Първо " железничарите " се постановиха над слабака Югра-Самотлор (Ножневартовск) с в мач от втория шампионат от Зона 1 на предварителния стадий, игран в " Арена Локомотив " в Новосибирск. Най-полезен за Локо бе Павел Круглов с 15 точки (2 блока и 42% успеваемост в атака), а Сергей Савин добави още 13 точки (1 блок, 1 ас, 50% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) за успеха. За отбора на Югра-Самотлор Егор Богачев осъществя 17 точки (1 ас и 53% успеваемост в атака).

След това Локомотив би изрично Енисей (Красноярск), с националът Тодор Скримов в състава, с във втората си среща на шампионата. В този дуел над всички за " железничарите " бе сръбският диагонал и национал Дражен Лубурич със 17 точки (4 аса и 59% успеваемост в атака) за триумфа. От друга страна Тодор Скримов игра единствено в първия гейм и приключи с едвам 3 точки (75% успеваемост в офанзива и 25% положително посрещане) . Най-резултатен за Енисей бе резервата Никита Аксютин с 8 точки.

Така Локо се затвърди на второто място във краткотрайното класиране с 5 победи, 1 загуба и 14 точки. Днес (18 септември) момчетата на Константинов почиваха, а на следващия ден (19 септември) ще играят против Газпром-Югра (Сургут), който е без победа досега. Срещата е от 15,00 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР