Воденият от бъдещия наставник на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач тим

...
Воденият от бъдещия наставник на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач тим
Коментари Харесай

Катастрофа за новия треньор на Байерн

Воденият от бъдещия ментор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач отбор на Айнтрахт (Франкфурт) изпадна в рецесия в Бундеслигата и рискува да загуби мястото си в топ 6. В среща от 30-ия кръг “орлите” отстъпиха с 1:4 при визитата си на Байер (Леверкузен) и към този момент имат единствено една победа в последните си пет срещи.

Хърватският треньор беше надигран от своя сътрудник Хайко Херлих и провалянето на Айнтрахт е разумно. Леверкузен пък към този момент е единствено на точка от втория Шалке 04 и завръщането в Шампионската лига е реалистична цел.

Юлиан Брант изведе “аспирините” напред в 20-ата минута, само че единствено три по-късно Марко Фабиан изравни след отлична работа на Мариус Волф.

Scharfschütze @MarcoFabian_10 #SGE #B04SGE 1:1 pic.twitter.com/cxGqNga3I6
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) April 14, 2018
След това Байер стана стопанин на терена и принуди противника главно да се пази. В 52-ата минута Леон Бейли уцели напречната греда на вратата на гостите, а в 58-ата стражът на Айнтрахт Лукас Храдецки избави изстрела на излезлия самичък против него Кевин Фоланд.

Германският нападател обаче щеше да се смее финален, тъй като съумя да донесе триумфа на домакините с хеттрик. В 71-ата той се разписа в нова обстановка едно на едно с Храдецки, а по-късно осъществя още два гола на празна врата - в 77-ата и 88-ата минути.

Отлично за следващ път се показа геният на Леверкузен Кай Хавертц. Днес той записа 50-ия си мач в Бундеслигата, с което сложи нов връх за най-млад състезател, достигащ тази численост - на 18 година и 307 дни, подобрявайки достижението на Тимо Вернер. За тези 50 дуела Хавертц може да се похвали със 7 гола и 15 асистенции.

Kai Havertz now has two assists in the game today!

— Bayer 04 Leverkusen (@bayer04_en) April 14, 2018
Идния вторник Байер приема Байерн (Мюнхен) за Купата на Германия, а ден по-късно Айнтрахт гостува на Шалке 04.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 30 кръг, събота 14 април  Байер (Леверкузен) 4:1краен резулат  Айнтрахт (Франкфурт)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР