Водачът в основната схема Кристиан Гарин се класира за четвъртфиналите

...
Водачът в основната схема Кристиан Гарин се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Кристиан Гарин се класира за четвъртфиналите в Сантяго

Водачът в главната скица Кристиан Гарин се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на клей в Сантяго, Чили с награден фонд 604 хиляди $. Чилиецът, който бе бурно подкрепян от родната си аудитория, се наложи с 6:2, 0:6, 7:6(4) против испанеца Алехандро Давидович Фокина.

Срещата мина през куп обрати и бе изпълнена с пробиви, като по този начин държеше феновете в напрежение до последния миг. Гарин имаше два мачбола на собствен сервис в 10-ия гейм на третия сет, само че ги пропусна, след което двамата с Фокина си размениха по още един пробив. Чилиецът обаче започва по-добре в решителния тайбрек, поведе с 6:2 точки и въпреки да пропусна още две благоприятни условия да затвори мача, при петата съумя да го направи.

За място на полуфиналите Гарин ще играе с бразилеца Тиаго Сейбот Вилд, който завоюва със 7:6(7), 6:4 против аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро.

Към финалната осмица не престават още испанецът Алберт Рамос, който победи със 7:6(3), 6:2 перуанеца Хуан Пабло Варияс, и бразилецът Тиаго Монтейро, наложил се над испанеца Роберто Карбайес Баеня с 6:1, 6:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР