Водачът на листата за общински съветници на коалицията Движение България

...
Водачът на листата за общински съветници на коалицията Движение България
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Фандъкова е сложила 100 билборда за над 140 хил. лева в конфликт на интереси

Водачът на листата за общински съветници на обединението „ Движение България на жителите “ Димитър Делчев разяснява в страницата си във фейсбук, че претендентът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова има към 100 билборда в София за над 140 хиляди лв. като част от тях са сложени на неразрешени места или на такива, които самата тя е отдала на търг.
Делчев разясни още, че той е сложил 9 билборда с визията на Мая Манолова, чиято кандидатура за кмет е подкрепена от водената от него коалиция.
„ От през вчерашния ден всевъзможни зложелатели хвърлят обвинявания към госпожа Мая Манолова за това, че си поставила билборди, а споделила, че не е. Истината е, че тя в действителност не си е слагала билбордове. Аз ги сложих. Това е партньорски принос към акцията на госпожа Манолова, който направих, с цел да покажа, че поддръжката на Коалиция „ Движение България на жителите “ за нея не е единствено на думи, а е действителна. А за по-любопитните – поръчал съм още 20 с визията на листата на ДБГ, ЗНС, Национална движение „Симеон Втори" и ПНМ. Същите са съответно декларирани “, написа Делчев и разгласява контракта за билбордовете.

„ Очаквам ГЕРБ, които гневно нападнаха, да обяснят на собствен ред правилно ли е, че са сложили близо 100 билборда с госпожа Йорданка Фандъкова за приблизителната сума от 70 000 евро. И не е ли това спор на ползи във обстоятелството, че част от билбордовете на госпожа Фандъкова са сложени от търговци, на които администрацията на госпожа Фандъкова в качеството и на кмет е дала право да реализират външна реклама в София? Наясно ли е госпожа Фандъкова, че рекламни винили с нейния лик, сложени на здания, градежи и други места по София, са в нарушаване на разпоредбите, които нейното болшинство в Общинския съвет е приело? “, насочва въпроси към ГЕРБ и претендентът им за кмет Делчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР