Водачът на листата на коалиция ГЕРБ–СДС за Софийска област Младен

...
Водачът на листата на коалиция ГЕРБ–СДС за Софийска област Младен
Коментари Харесай

Младен Маринов на откриването на кампанията: Хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ–СДС за Софийска област Младен Маринов и претендентите за народни представители откриха предизборната акция в община Костинброд.

„ В последно време популизмът взе подобен връх, че новите закони може да лишат жителите от конституционно право да гласоподават. Правят се безпринципни уволнения, има репресии против потвърдени експерти, като задачата е да изплашат вас – гласоподавателите на ГЕРБ. Въпреки това, аз съм убеден, че хората не желаят шоу, а ред в страната и кардинално ръководство “, съобщи лидерът на листата Младен Маринов.

Областнинят кординатор на ГЕРБ за Софийска област и претендент за депутат Николина Ангелкова благодари на всички поданици на община Костинброд и на София област, които дадоха своя глас за ГЕРБ на предходните парламентарни избори. „ Свидетели сме на реанимацията на остарели и дискредитирани лица от предишното, които употребяват дадената им естрада, с цел да отхвърлят и омаловажават триумфите на ГЕРБ. Това няма по какъв начин да пожъне триумф, защото положителните резултати, подобряващи живота на хората, не могат да бъдат скрити. Време е да сложим ред в хаоса и да подредим страната още веднъж “, акцентира Ангелкова.

„ Като младеж съм избрал десния път. Всички знаят, че точно ГЕРБ е партията, която даде късмет за развиване на доста младежи в политиката “, бяха думите на претендента за депутат от Костинброд Антонио Тенев, който е част от младежката организация на Политическа партия ГЕРБ.

От своя страна кметът на община Костинброд Трайко Младенов разгласи, че е привилегия, акцията на Коалиция ГЕРБ–СДС да бъде открита точно в град Костинброд. „ Преди два месеца победихме в общината, в региона, а и в цялата страна. Убеден съм, че този път освен ще бъдем първа политическа мощ, само че и ще се борим за още по – огромен резултат “, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР